Napisal/-a s53pa » 28 Feb 2025, 10:36
Pozdravljeni.
Že od nekdaj sem (med drugim) tehnični zanesenjak, predvsem "električni" (mi je uspelo prvič skuriti pancerko že pri svojih štirih rosnih letih). A kljub svoji "električni" formalni izobrazbi, sem pristal v managersko-informacijskih vodah, kjer moram oddelati do penzije še dobrega pol desetletja. Sem še vedno radioamater, čeprav totalno neaktiven. Sem pa tiste sorte ljudi, ki ne znajo zavreči stvari, ki ne delujejo več. V tej silni hiperprodukciji materialnih dobrin, se danes ničesar več ne izplača popravljati, vse se zavrže in kupi na novo. A jaz ne morem iz svoje kože. Dokler je možno, predmete, predvsem električna orodja, pa ne samo, popravljam. Vrtam, režem, lepim, setavljam, spajkam, varim, vlivam, skratka recikliram. Sem tudi DIY navdušenec (moj TOP projekt je bil postavitev toplotne črpalke v izključno lastni režiji). Ne samo, da bom vesel, če mi bo na tem mestu uspelo dobiti koristne informacije zase, vesel bom tudi, če mi bo uspelo pomagati še komu drugemo. Z veseljem pričakujem vaše povabilo.
Alan
Štej, kar je števnega, meri, kar je merljivega; in kar ni merljivo, naredi merljivo!
Galileo Galilei