A boš ugibal kako mu je ime ?mucek je napisal/-a:Lojz je napisal/-a:Zanimivo, da sta se v zadnjih dveh dneh predstavili dve novi uporabnici. To se (po moje) zgodi zelo redko.
Anjica je spammer ...
A boš ugibal kako mu je ime ?mucek je napisal/-a:Lojz je napisal/-a:Zanimivo, da sta se v zadnjih dveh dneh predstavili dve novi uporabnici. To se (po moje) zgodi zelo redko.
Anjica je spammer ...
VolkD je napisal/-a:A boš ugibal kako mu je ime ?mucek je napisal/-a:Lojz je napisal/-a:Zanimivo, da sta se v zadnjih dveh dneh predstavili dve novi uporabnici. To se (po moje) zgodi zelo redko.
Anjica je spammer ...
Povratek odpisanih (vsaj poskus).VolkD je napisal/-a:A boš ugibal kako mu je ime ?
mucku je bilo namenjeno.Lojz je napisal/-a:Zakaj bi ugibal?
Dobrodošel!bostjang je napisal/-a:Sem Boštjan iz Postojne, na elektronik.si znan kot bostjang.
Z elektroniko se ukvarjam od malega, hodil sem na Vegovo, potem na FE smer elektronika. Sedaj sem še vedno na FE, kot pedagog, raziskovalno pa predvsem na fotovoltaiki oz. razvoju raziskovalne elektronike zanjo. V zasebnem času pa se veliko ukvarjam s popravili raznih elektronskih naprav.
JohnBurek je napisal/-a:Pozdravljeni, sem Črt, navdušenev predvsem nad računalništvom. Me pa svet elektronike od vedno fascinira in upam, da bom na forumu pridobil nova znanja.
primozz je napisal/-a:Zdravo,
po ca 20ih letih radioamaterske in konstrukturske neaktivnosti sem se spet zacel ukvarjat s elektroniko in konstruktorstvom Ene par let izjeme je bilo vmes, ampak ne veliko...
73's Primoz OE1BKP,S54KP (ex S57BKP, 4N3BKP)
Cip je napisal/-a:Pozdravljeni! Sem Luka, računalničar po izobrazbi in poklicu. Razvijalec mobilnih aplikacij, poleg tega se navdušujem tudi nad področjem IoT, kjer raziskujem in razvijam različne projekte. Veselim se sodelovanja in izmenjave znanj z vami!
OK, uživaj!mare69 je napisal/-a:Nov, star uporabnik. Itak me poznate
Par stvari imam za podarit in prodat, pa bi rad napisal kak oglas.
VolkD je napisal/-a:OK, uživaj!mare69 je napisal/-a:Nov, star uporabnik. Itak me poznate
Par stvari imam za podarit in prodat, pa bi rad napisal kak oglas.
Tvoj IPV4 ni več na ban listi.
Ampak po pameti!
Dobrodošel !carl22 je napisal/-a:Pozdravljeni vsi, ime mi je Carl. Sem CNC amater in upam, da bom z vsemi razpravljal o CNC znanju.
MiskoA je napisal/-a:Sem Matevž,
Letos začenjam 2. letnik srednje šole za elektrotehniko in bi se rad pridružil tem forumu, menim da bi se še veliko lahko naučil tuki tle
eric22 je napisal/-a:Pozdravljeni vsi, ime mi je Eric. Zelo me zanimajo avtomatika in druga znanja, zato sem vesel, da vas vse spoznam.
janezg je napisal/-a:Pozdravljeni
Ime mi je Janez in sem elektrotehnik energetik, elektronika pa mi je hobi, bolj ko jo spoznavam raje jo imam.
Na forumu elektronik sem bil kot jgole. Nisem bil ravno aktiven član, sem ga pa prebiral in se učil iz izkušenj drugih.
Prosim za članstvo.
Sandi76 je napisal/-a:Pozdravljeni. Sem Sandi in sem povsem nov uporabnik. Iščem rešitve za različne namene. Tokrat za obnovo starega radijskega sprejemnika. Prosim za povabilo.
Dobrodošel!ule je napisal/-a:Pozdravljeni
Zaposlen v podjetju kot ele vzdrževalec, po izobrazbi elektronik. Hobiji pa: elektronika, 3D printanje, modelarstvo,...
Dobrodošel!klemen10 je napisal/-a:Sem Klemen, štromar avtomatik s ta malo diplomo. Sem ter tja v prostem času popravim kako reč. Na forum sem zašel, ker sem našel prispevek od Satelitka 'Hörmann A445 krmiljenje vrat'. Mislim, da je kolegu že privarčeval novce, vseeno pa bi želel kdaj pa kdaj tudi kaj vprašati in mogoče mi celo rata dat kak dober nasvet.
Dobrodošel!robistrom je napisal/-a:Pozdravljeni,
Sem Robi, dipl. ing. avtomatike (FE Ljubljana) iz okolice Lj. "Majster" za vse. Občasno iščem rešitve in kaka popravila elektronike, raznih aparatov, strojčkov, vozil, itd... Rad pogledam s čim se kaj drugi ukvarjajo in podam nasvet, če vidim, da bi bilo potrebno.
Dobrodošel!JureS je napisal/-a:Hja, sem nov uporabnik:
Upokojen fizik in računalničar.
Zadnje čase me zanimajo neumnosti zelene ideologije in razogljičenja.
Vrni se na Nov uporabnik se predstavi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost