kalu je napisal/-a:V realnem svetu sem Mirko, elektrotehnik a se praktično že ves čas ukvarjam z računalniki od 286 naprej.
Forum mi je všeč in bi prosil, če me sprejmete v polnopravno članstvo
Dobrodošel
kalu je napisal/-a:V realnem svetu sem Mirko, elektrotehnik a se praktično že ves čas ukvarjam z računalniki od 286 naprej.
Forum mi je všeč in bi prosil, če me sprejmete v polnopravno članstvo
zozon je napisal/-a:Pozdrav svima,
Zovem se Zoran i živim u Boru u Srbiji. Po zanimanju sam diplomirani inženjer elektrotehnike, energetičar ("jaka struja"), a prva ljubav mi je elektronika kojom se bavim od 1970. godine. Omiljena oblast mi je audio tehnika i konačno sam našao vremena da završavam neke projekte koji su bili na čekanju 7 godina. Do ovog foruma sam došao kada sam tražio informacije o Iskrinom kolu EMZ1002E. Nadam se da ću naći vremena da budem prisutniji na forumima.
Dobrodošel!andrejkl je napisal/-a:Živijo.
Sem Andrej.
Zanima me vsega po malem, morda bolj elektrika, elektronika, strojništvo, računalništvo, modelarstvo, .... tehnika na sploh.
Vesel bi bil polnega članstva, ker se rad učim od pametnejših.
Dobrodošel!SCelektronik je napisal/-a:Lepo pozdravljeni sem Stane in se veselim članstva, ker sem po duši elektronik in rad kaj ustvarjam. Pa včasih tudi kaj skurim
Dobrodošel!entuziast je napisal/-a:Zdravo, sem Stojan, navdušen nad računalništvom, in zadnje čase se ukvarjam z Zigbee napravami, LoRaWAN omrežjem, vse to pa pridno povezujem z orodjem Zabbix...
Predvsem me na tem forumu zanima, kako uspešno povezati elektro števec, ki bo s pomočjo LoRa omrežja posredoval podatke, tako da bom lahko doma nadzoroval porabo.
Glede na to, koliko sem dal za opremo, sem že skoraj prepričan,da to privarčevano ne bo ravno smiselno.
Lovro7 je napisal/-a:Pozdravljeni,
Sem dijak 1.letnika elektro šole.
Prvič sem se srečal z “elektroniko” ko sem bil star 7 let in sem priklopil led diodo na 9v baterijo in jo skuril .
Zanima me vse od motorjev, varjenja, 3d tiska do inštalcaiji. V glavnem pa se v prostem času ukvarjam z elektroniko. Sem že izdleal nekaj preprostih vezji, si pa velikokrat izmislim nek projekt, za katerega imam kakšno vprašanje.
Dobrodošel.Neozemljen je napisal/-a:Pozdrav vsem,
za kratko predstavitev; delam kot vzdrževalec strojev in elektro opreme v industriji. Hobiji več ali manj aktivni so modelarstvo, radioamaterstvo, elektronika, numizmatika, radiofilija in druge starine poleg sebe:). Ker v elektroniki nisem vseved, upam da bom kaj tudi tukaj novega izvedel oziroma tudi kaj prispeval. Izven foruma pa sem z registriranim imenom Vlado.
Dobrodošel!Jerry18 je napisal/-a:Pozdravljeni vsi, ime mi je Jerry.
MarkoV je napisal/-a:Sem Marko,
Na primorskem imam parcelo in bi rad cepil divjaka češnje (imam jih celo več).
Poleg tega, da bi se rad naučil cepiti ( kar se mi zdi, da bi po ogledu slik in nazornem opisu postopka na forumu šlo), bi potreboval še cepiče ( saj nikjer jih ne najdem za kupiti).
Ali mi lahko kdo pomaga z informacijo ali cepiči?
Sicer pa lepo pozdravljam, prav vse,
Vaši zapiski so prav zanimivi.
Dobrodošel. Zdaj lahko odpreš ustrezno temo.fecko230 je napisal/-a:Pozdravljeni.
Sem šelektrikar z 30 letnimi izkušnjami, trenutno sem serviser strojev za tlačno litje .
Na forum sem se prijavil, zaradi problema na peletnem gorilcu SUN P7.
Hvala.
Dobrodošel!Marjo1 je napisal/-a:Pozdravljeni, ime mi je Marjo in sem doma iz Šmarij. Že dlje časa veselo spremljam tale forum. Zdaj sem se pa opogumil, da se lotim ene tiskanine. Ker nimam doma nič za izdelavo tiskanin, bi prosil eno dobro dušco, če mi lahko pomaga pri izdelavi. Hvala.
Luigi je napisal/-a:Zdravo
Elektronik, modelar, računalničar,....23ur na dan
3D tiskalnik, pametna hiša - Home assistant, Synology in Ubiquiti oprema,...
Ivan, dobrodošel!greenline je napisal/-a:Zdravo vsem
Sem Ivan, zamima me področje elektrotehnike, 3d tiska in modeliranje in cnc stroji.
Lp
Dobrodošel!t0mazzz je napisal/-a:Zdravo,
sam sicer nisem iz stroke, je bil pa moj oce uspesen serviser RTV naprav. Po njegovi izgubi je v delavnici ostalo veliko opreme, ki bi jo rad ponudil uporabnikom foruma.
snoopy je napisal/-a:Živjo, sem Jure, štromar po izobrazbi drugače pa IT-jevec.
Shibles je napisal/-a:Dijak, ki ga zanimajo predvsem CNC stroji in 3D tiskalniki. Čeprav elektronika ni ravno moj resor se včasih lotim kakšnega problema tovrstne narave.
Dobrodošel!Minimer1 je napisal/-a:Koala33, ali še iščeš minimer1 od Iskre? Ga imam in sem se registriral samo zato da ti ga ponudim.
Minimer1 je napisal/-a:Koala33, ali še iščeš minimer1 od Iskre? Ga imam in sem se registriral samo zato da ti ga ponudim.
Si aktiven član in lahko pošiljaš zasebna sporočila!Minimer1 je napisal/-a:Koala, ne morem ti poslati zasebnega sporočila, ker nisem aktiven član. Imam minimer1 in ti ga podarim, če mi lahko pošlješ zasebno sporočilo, mi daj svoj kontakt, email ali telefon, da se zmeniva. Jaz sem iz Ljubljane.
Dobrodošel!lepidoptera je napisal/-a:Ej.
Moj namen registracije računa je poiskati kontakt koga, ki bi lahko preuredil Parkside baterijo za uporabo na Einhell električni kosilnici. Menda se da, pravite tu na forumu...
Damjana
anjica je napisal/-a:pozdravljeni. sem anja iz okolice LJubljane. sem začela spremljati ta forum, ker se zanimam s vsem v tej smeri in se bi rada kaj novega naučila
strojnik63 je napisal/-a:Ni mi še najbolj jasno kako stvari tukaj delujejo, ampak verjetno bom pravočasno ugotovil.
Sem strojnik, ki že 37 let dela v mehatroniki, tako da redno sodelujem tudi z električarji, elektroniki in programerji.
Na ta forum sem se prijavil, ker občasno potrebujem kakšen nasvet, kakšno storitev ali pa novega kooperanta.
Tôi là quản trị viên và việc bạn có được chấp nhận hay không là tùy thuộc vào tôi.modric je napisal/-a:zdravo
Sem Modric, delam za računalnik in spletni razvoj
lepo se je pridružiti skupnosti
Lojz je napisal/-a:Zanimivo, da sta se v zadnjih dveh dneh predstavili dve novi uporabnici. To se (po moje) zgodi zelo redko.
Vrni se na Nov uporabnik se predstavi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost