paxor je napisal/-a: Nekaj malega vem, dosti več znam našpekulirati iz tega kar se mi zdi, da vem. Lotim se popraviti karkoli. Vztrajnost se ne obrestuje vedno. Imam sindrom hrčkarstva. Kar ne popravim ostane v delavnici. Kar mislim, da bo še uporabno, ostane v delavnici. Kar mora iz delavnico gre v garažo. Ko mora iz garaže, gre v klet ... za v smeti pa nimam srca.
Prihajam k vam v miru, da se kaj novega naučim, več popravim in posledično spraznim skladišča.
fjuref je napisal/-a:Sem Jure, zaljubljen v elektroniko. Vesel sem različnih izzivov, predvsem iz programiranja MCU.
McFly je napisal/-a:Sem Markotov sin Patrik. V času pisanja tega sem star 13 let in me zanima popravljanje in renoviranje starih računalnikov. Trenutno obiskujem 8 razred osnovne šole v Domžalah in tudi rad igram računalniške igrice kot so Call of Duty, Battlefield, Half Life, Doom.
matejrostohar je napisal/-a:Živjo!
Sem Matej, po izobrazbi mehatronik. V prostem času rad šraufam, lotam in programiram. Upam, da se tule gor kaj novega naučm.
Lp
KLAVSUS je napisal/-a:Pozdravljen
Sem Klavdij strojni tehnik v pokoju.Za hobi se ukvarjam trenutno z laserskim gravernim strojem.lp
hrenk, dobrodošel!hrenk je napisal/-a:Sem elektronik in se ukvarjam z elektroniko in zanima me vsa tehnika. Hvala za sprejem
Vrni se na Nov uporabnik se predstavi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost