Grega78 je napisal/-a:Pozdravljeni,
Sem Grega Rednak s.p.-jevec, ki izdeluje spletne strani, programira, svetuje in ostalo IT.
Obožujem živali in naravo.
Seveda zaradi svojega dela sem veliko v tehnologiji, zato še toliko bolj cenim čas preživet v naravi.
Več o meni:
GR izdelava spletnih strani
Miha je napisal/-a:Pozdravljeni,
sem Miha, ki skuša biti sam svoj mojster doma. Forum se mi zdi iz tega vidika precej zanimiv, saj imam kar nekaj domačih del, ki jih moram popraviti. Moj moto je, ne kupuj novih stvari, če lahko stare služijo svojemu namenu.
Se priporočam za nasvete, ko bom kaj pametnega ugotovil, pa to z veseljem delim z ostalimi uporabniki.
Lep pozdrav vsem!
Dobrodošel!BosP je napisal/-a:Ime mi je Ivek. Sem upokojeni električar katerega zanima vse v zvezi z elektriko. Zelo bom vesel če me sprejmete. Hvala
Dobrodošel!aljazNGEN je napisal/-a:Pozdravljeni,
sem integrer procesov v podjetju NGEN. Zanimajo me stavri v zvezi z računalništvom, elektrotehniko in komunikacijami.
Sirotkaslo je napisal/-a:Zdravo,
na področju elektrotehnike sem čisti amater, drugače pa v prostem času zbiram in popravljam stare računalnike, konzole.
Dobrodošel !MartinVidrih je napisal/-a:Zdravo,
Po poklicu mizar ampak delam vse razen to
Svoje čase sem bil zelo v računalniških vodah samo vse opusti in zdaj je nova norost 3D printing (Resin).
No to je vse zelo novo ker je prvi 3D a že gledam za še enega navadnega.
-Malo znanja z elektroniko vendar tukaj sem da bi se kaj naučil (elektrika+3D printer=ogromno opcij)
-Zaradi 3d printerja potrebujem tudi goro Izopropanol ker sem zasledil, da masovno kupujete večje količine tega.
Martin
Dobrodošel.Majo10 je napisal/-a:Zdravo,
Po poklicu sem elektrikar telekomunikacij. Zaposlen sem v podjetju kjer izdelujemo polprevodniške komponente.
V prostem času se ukvarjam z elektroniko in igranjem pikada. Trenutno popravljam elektronsko pikado in bi mi vsak nasvet prišel prav.
Dobrodošel!kenanredzic je napisal/-a:Zdravo, sem Kenan in sem študent fakultete za elektrotehniko. Zanimajo me telekomunikacije pa automatika.
OmarMekkawy je napisal/-a:Hi, My name is Omar Mekkawy. I am a computer engineer and electronics hobbyist. I work in the following fields:
- Embedded Systems
- Electronics
- Hardware Reverse Engineering
- Communication Protocol Reverse Engineering
- Battery Management Systems (BMSs)
- Repair
- Modifying Products
- Internet of Things (IOT)
- Printed Circuit Board (PCB) Design
I found this forum very interesting. A friend of mine recommended this forum, so I joined.
I have many projects on GitHub: @omarKmekkawy regarding reverse engineering laptop batteries and hardware. Feel free to ask me.
Thank you,
Greetings from Egypt
Dobrodošel.aadam11 je napisal/-a:Sem Albin, že od osnovne šole me zanima elektretehnika, zadjih 30 let pa predvsem elektronika. Veliko sem se preizkusil v samogradnji raznih manj zahtevnih elektronskih sklopih seveda s pomočjo shem, nekaj jih je uspelo nekaj pa jih nisem mogel spraviti k <<življenju>>.Zadnji čas sem se lotil izgradnje laboratorijskega univerzalnega usmernika z nastavjlivo izhodne napetosti in toka. Tu sem uspel povečati izhodni tok na 10A ali še več. Ker bi želel usmernik uporabiti tudi kot polnilnik akumulatorjev sem pri tem naletel na težavo pri zaščiti v primeru napačne priključitve na kleme akumulatorja (v primeru da zamenjam + in -). Lepo prosim, če mi lahko pri tem kdo pomaga. Zaščito bi želel rešiti elektronsko in ne z relejem saj se bojim da je rele v tem primeru prepočasen. Vesel bom vsakega nasveta.
Dobrodošel!rizsho je napisal/-a:Živjo!
Moje ime je Tomaž in elektronika je moj hobi že od 10 leta dalje. Ta moj interes me je preko elektro srednje šole in univerzitete pognal v vode RF, FPGA, MCU, Wireless itd.
Moj poklic opravljam že cca. 10 let od konca študija in zaposlen sem pri enem od Slovenskih proizvajalcev merilne opreme.
DeeSmart je napisal/-a:Pozdravljeni,
po duši IT-jevec, bolj doma v sotware-u. Zadnje čase pa tudi Smart Home navdušenec.
Hvala za vztrajate pri obliki foruma, koristna vsebina je tako veliko lažje dostopna/iskalna, kot preko trenutno "popularnih" spletišč.
Lp,
D
volts je napisal/-a:Zdravo, prijavil sem se na ta forum, ker me zanima elektronika in bi rad prebral kaj zanimivega. Sem pa bolj v računalništvu in avtoelektroniki spreten, zaradi česar bi mi manjkajoče znanje na tem področju precej koristlo pri raznih hobi in ne-hobi projektih.
Promatis je napisal/-a:Evo, da se i ja predstavim. Radim uglavnom razvoj elektronskih uredaja i to u Altium Designeru... Jos kao dodatno servisiram i frekvencijske pretvarace i to u zadnje vrijeme najcesce one Lenze seriju 9300, 9400.. Neke proizvode u automatici radim i sam..
Dobrodošel.MarkLee je napisal/-a:Pozdravljeni vsi, jaz sem amater.
Zanimajo me zlasti elektronski izdelki, predvsem kombinacija elektronskih izdelkov in drugih področij. Upam, da se pridružim tej skupini. Upam, da bom lahko drugim posredoval dragocene informacije in nasvete na forumu ter komuniciral z drugimi strokovnjaki.
AUDI23 je napisal/-a:Sem Bojan Grabnar in se vam želim pridružiti. Sem upokojenec-v službi sem se celo kariero ukvarjal s tehniko po izobrazbi pa strojnik in logistik. Ta stran mi je zanimiva,ker bi lahko izmenjaval mnenja okrog tehnični problemov,ki si jih sam ne znam razložiti-večkrat je pa problem elektonika. Hvaležen bom za sprejem. LP Bojan
Mojca je napisal/-a:Pozdravljeni, sem inženirka elektrotehnike in zelo sem navdušena nad tehnološkim razvojem. Želim se pridružiti forumu s5tech, da bom lahko izmenjala ideje, spoznala nove ljudi in se naučila nečesa novega.
Moje strokovno področje zajema raziskave in razvoj elektronskih naprav, zato sem prepričana, da bi lahko prispevala k forumskim razpravam in povečala zanimanje za elektrotehniko med drugimi člani. Poleg tega sem tudi pripravljena deliti svoje izkušnje in odgovoriti na morebitna vprašanja drugih članov.
Verjamem, da bi mi pridružitev forumu s5tech omogočila, da se povežem z drugimi strokovnjaki in izboljšam svoje znanje na področju elektrotehnike. Veselim se sodelovanja z drugimi člani in prispevanja k forumskim debatam. Hvala za vaš čas in upam, da me boste sprejeli v vašo skupnost.
Vrni se na Nov uporabnik se predstavi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost