Skupljam stare kalkulatore, naročito iz ex-Yu. Nadam se naći kakve korisne informacije iz 70-ih i 80-ih, a možda i istomišljenike o tehnici tog doba.

alexKMD je napisal/-a:Sem preprosta oseba, ki ga zanima vse v zvezi elektronike, elektrike, računalništva...
Dobrodošel!BHZG je napisal/-a:Pozdrav!
Skupljam stare kalkulatore, naročito iz ex-Yu. Nadam se naći kakve korisne informacije iz 70-ih i 80-ih, a možda i istomišljenike o tehnici tog doba.
JO58 je napisal/-a:Pozdravljeni
Sem Jože iz Bele krajine, zanima me vaša spletna stran, se zgodi kdaj, da bi tudi sam želel izmenjati kakšno mnenje o problemu računalnika.
Lp
henan je napisal/-a:Zdravo Vsem,
Moje ime je henan, Veseli me tehnika in znanost.
akodra je napisal/-a: Nimam želje smetiti .
Dobrodošel!Ceho je napisal/-a:Lep pozdrav, moje ime je Žiga in sem vesel , da sem naletel na vaš forum kjer je polno uporabnih informaci. Prihajam bol iz računalniških vod. Elektronika mi je hobi. Veselim se novih info iz vašega foruma.
Dobrodošel!Dolenc je napisal/-a:Živjo, sem Nejc, bolj računalničar kot eletronik, na večih mestih ožgan kabel spajkalnika se strinja z mano.
Rabim pomoč pri menjavi enega čipa, povem več ko lahko
bomir je napisal/-a:Moj hobi je radioamaterizem in me zanimajo teme pri Vas
Dobrodošel.s51wf je napisal/-a:Živjo! Že leta spremljam tale forum. Včasih bi rad tudi kaj napisal. Radioamaterstvo je pri meni trenutno na čakanju.
viktor je napisal/-a:Pozdravljeni,
Moje ime je Viktor, prihajam pa iz SV dela Slovenije. Zanimajo me tehnicne stvari.
Dobrodošel!bonovski je napisal/-a:Zdravo, moje ime je bonovski in prihajam iz Posavja. Tukaj sem zato, ker se raje lotim popravila stvari, kot pa da jo takoj vržem v kanto.
mitz je napisal/-a:Zdravo,
Ime mi je Mitja, elektronika mi je hobi.
Juke je napisal/-a:Pozdravljeni,
Sem Miha, načeloma tehnik računalništva, vendar pa trenutno na delovnem mestu sestavljam tudi razne senzorje in manjše elektrotehniške zadevice. Mi je sodelavec priporočil tale forum:)
Dobrodošel! Hitro z vprašanji na dan!jcvikl je napisal/-a:Pozdravljeni, ukvarjam se z sodelovanjem v projektih internetnih strani, etrgovin, strežnikov lnx, tudi prototipiranju na raspberry pi. V tem kontekstu bom verjetno tudi postavil kakšno neumno vprašanje...
Dobrodosel!panahur je napisal/-a:Pozdravljeni vsi skupaj,
Sem zinski, sem programer in podjetništvo v industriji edtech. Ljudem pomagam pri iskanju zaposlitve. Pred kratkim sem pomagal svoji ekipi pripraviti ta vir Python, ki pomaga tisočem študentov.
To je vse o meni.
Drumalo je napisal/-a:Pozdravljeni,
Sem Luka, lansko leto sem si končno izboril mesto programerja v našem podjetju... po 9 letih vlečenja kablov.
Sedaj sestavljam aplikacije za prezračevalne, ogrevalne in hladilne sisteme, ter vse kar paše zraven.
Lep pozdrav!
Dobrodošel.ravny je napisal/-a:Pozdravljeni,
moje ime je Matej, sem iz Ljubljane in poleg elektronike imam tudi več hobijev eden najljubših radioamaterstvo.
Hvala
ravny je napisal/-a:Pozdravljeni,
moje ime je Matej, sem iz Ljubljane in poleg elektronike imam tudi več hobijev eden najljubših radioamaterstvo.
Hvala
Dobrodošel!DRIPO je napisal/-a:Požiram vaše bloge, upam da me sprejmete medse.
Dobrodošla!PetraMESI je napisal/-a:Živjo, moje ime je Petra in vam zagotovo lahko pomagam pri zaposlitvi v super podjetjusem namreč HR-jevka po duši in profesiji, zraven pa imam še nekaj afinitete do tehničnega področja. Mogoče se tudi kaj novega naučim na tem forumu! Hvala vsem vam in lepo bodite.
Igor74 je napisal/-a:Živjo!
Moje ime je Igor. Prihajam iz Kranja, zanima me elektronika, modelarstvo, pomalo tudi radioamaterstvo čeprav nimam licence. Ukvarjam se s servisiranjam indstrijske elektronike. Upam da sem dovolj napisal o sebi. Će pa koga še kaj zanima pa kar na dan z besedo....
Lp! Igor
Dobrodošel, zdaj si polnopravni član foruma.mickey je napisal/-a:Mickey.... spremljevalec električnih izboljšav, gadgetov, krmiljenja, zadnje čase pa spremljam predvsem dogajanje z energetiko ...
Dobrodošel!mjuzikmen je napisal/-a:Živjo!
Prihajam iz Škofje Loke, v prostem času sem prostovoljni gasilec. Zanima me grafično oblikovanje, web-design in radioamaterstvo (licenca je še v planu). Rad imam glasbo in sem občasno tudi t. i. "vaški muskontar".
VolkD je napisal/-a:V tej temi se lahko prijavite za sprejem v polno pravno članstvo foruma. Prijava je mišljena kot predstavitev posameznika kolektivu. Napišite torej kdo ste, kaj počnete, kakšne so vaše želje in pričakovanja od foruma.
Pozor, ne zahtevamo nobenih osebnih podatkov !
Tu se boste srečali z svojim mentorje, ki vas bodo povabili v polno članstvo in seveda tudi odgovarjali za vas.
sergij je napisal/-a:VolkD je napisal/-a:V tej temi se lahko prijavite za sprejem v polno pravno članstvo foruma. Prijava je mišljena kot predstavitev posameznika kolektivu. Napišite torej kdo ste, kaj počnete, kakšne so vaše želje in pričakovanja od foruma.
Pozor, ne zahtevamo nobenih osebnih podatkov !
Tu se boste srečali z svojim mentorje, ki vas bodo povabili v polno članstvo in seveda tudi odgovarjali za vas.
Lep pozdrav
Sem Sergij, zanima me elektronika in bi se rad prijavil na tem forumu.
Dobrodošli.FirstClass je napisal/-a:Pozdravljeni,
smo podjetje FirstClass in delujemo na področju kadrovskega svetovanja. Za potrebe trga smo dodatno lansirali še podjetje ITClass. ITClass tvori ekipa HR svetovalcev, specializiranih za iskanje in selekcijo zahtevnih IT strokovnjakov. Naše poslovanje se aktivno širi tudi preko meja Slovenije. Glavna prioriteta so naši kandidati, zato jim želimo omogočiti pester izbor med široko paleto različnih kariernih priložnosti.
Na forumu si želimo objavljati prosta delovna mesta na IT področju.
Lep pozdrav!
Vrni se na Nov uporabnik se predstavi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost