Moderator: Kroko
mkosmac je napisal/-a:Interes za dobra predavanja je vedno! Ker pa me še slaba dva meseca ne bo domov me zanima, če bi se dalo vse skupaj posneti?
s54mtb je napisal/-a:V s59djr lahko na scnm zagotovimo prenos v zivo in seveda tudi snemanje.
VolkD je napisal/-a:s54mtb je napisal/-a:V s59djr lahko na scnm zagotovimo prenos v zivo in seveda tudi snemanje.
Super. Zaenkrat imam že rezerviran prostor in termin na Fakulteti za elektrotehniko. Bom pa vedel za naslednjič.
eldi2011 je napisal/-a:A tudi za take, ki nimamo pojma ?
Seveda, predavanje je namenjeno vsem. Ker z njim društvo nima nobenih stroškov, bi bilo kakršno koli omejevanje popoln nesmisel.DusanK je napisal/-a:A jaz prisklednik (nečlan) lahko pridem na predavanje, če mi bo termin ugoden?
Kroko je napisal/-a:Opazil sem, da ima veliko ljudi pomankljivo znanje o g-kodi. Ker je to osnova za delo s CNC-ji sem pripravljen narediti predavanje na to temo, pa še česa povezanega bi se dotaknili. Seveda, če je interes.
VolkD je napisal/-a: Seveda, predavanje je namenjeno vsem. Ker z njim društvo nima nobenih stroškov, bi bilo kakršno koli omejevanje popoln nesmisel.
andrejj 1
dream 1
DusanK 1
DomenV 1
eldi2011 1
Rudip 2
TheChemist 2
tomazp 1
webmouse 1
andrejj 1
BlazT 1
dream 1
DusanK 1
DomenV 3
eldi2011 1
mirkatmir 1
Rudip 2
d59ma 1
TheChemist 2
tomazp 1
webmouse 1
Se opravičujem.gorenc2 je napisal/-a:Darko mene si zgrešil ali pa sem nerazumljivo napisal! +1
andrejj 1
BlazT 1
dream 1
DusanK 1
DomenV 3
eldi2011 1
forest70 1
gorenc2 1
mirkatmir 1
Rudip 2
s54jp 1
d59ma 1
TheChemist 2
tomazp 1
webmouse 1
Se opravičujem - še me gripa daje.mitkum je napisal/-a:Sem bil spregledan, zato se še 1x prijavljam
andrejj 1
BlazT 1
dream 1
DusanK 1
DomenV 3
eldi2011 1
forest70 1
gorenc2 1
Jule 1
klemen88 1
kunte 1
mirkatmir 1