s54jp je napisal/-a:Je že "južna" mimo, si ga sestavil ?
Kakšni so rezultati?
Uh, Josip, že zdavnaj

.
Motor je sedaj tak, kot je bil, problem je bil, ker so se močno greli Al deli na spodnjem delu motorja, ker sem preveč pritegnil okroglo Alu matico, ki nalega na prednje ležaje.
V glavnem, pri motorju so prilepljeni deli, stator motorja na Alu notranje ohišje (hlajenje), zadnje ležišče ležajev, prav tako na ohišje in prednja okrogla matica, ki nalega na prednje ležaje, to se pravi, če hočeš priti do prednjih ležajev brez plinskega gorilnika ne gre.
Ostalo, kar je vijačeno na Alu ohišje je narejeno samo za enkrat in zelo na hitro, saj so nekje navoji posneti, ker tudi Alu mesa ni dovolj, da bi na dolžini nekaj mm navoji karkoli držali. Na zadnjem delu držijo plastični pokrov štirje vijaki M3X40 in ker so pri vrtanju lukenj n'mal falili, niso mogli privijačit enega vijaka, zato so ga enostavno odščipnili, tako, da je prijel mogoče en navoj, toliko, da vijak ni padel ven.
Torej, zamenjal sem vse vijake (zadaj in spredaj), poglobil luknje v Al ohišju in na novo vrezal navoje (tam kjer so). Vijak, ki je na boku ohišja iz nerjaveče pločevine in naj bi držal stator, je tam brez potrebe, saj je stator prilepljen. Mogoče je so ga dali tja zato, da ženske, ki to dajejo skupaj, vedo ali je pravilno vložen ali ne. Jaz sem ga zamenjal z večjim (M5), ker stator ni več prilepljen.
Če ne računam svojega dela, se je previjanje izplačalo, saj je bilo ceneje kot nov motor brez poštnine.
In seveda, še enkrat, da se ne boste učili na svojih napakah, kot jaz,
ne ga uporabljat pod 8000rpm, tj. pod 133Hz nikakor pa ne na 10Hz, kot sem to naredil jaz, kajti v tem primeru začne, iz ljubega miru, kaditi

.
Moram pa reči, da je VFD, če računamo, da ga je naredil Kitajec, relativno dobro in lepo narejen. Elektronika je zaščitena z lakom, čeprav po kitajsko, zopet na hitro.