RudiP je napisal/-a:Trenutno bi rabili še barvno paleto za izbor barv.
LP
tomazp je napisal/-a:Sem se končno spravil delat en projekt z GUI-O. Tale dizajner je zares odlična zadeva in precej v pomoč za kreiranje vmesnika. Morda bi bil smiselen še hint (sicer se hitro navadiš), če si nad pozicijo nekega parametra npr. RAD da ti pove za kakšen parameter gre, min. in max vrednosti - RAD - radij, min 0, max. 20.
Je pa že v taki obliki zakon.
Hvala.
tomazp je napisal/-a:Mislil sem na gui-o designer na PCju. Ko se tam postaviš na nak parameter je morda smiselno, da pokaže hint (čemu služi, vnosne parametre...). Kot sem rekel se pa hitro navadiš tako, da ni neke nuje. Bi pa prav prišlo kopiranje samih elementow (widget). Si optimalno nastaviš nek element (velikost, barve...) in ga potem samo kopiraš in popraviš samo relativno koordinato. Trenutno je potrebno vse parametre za vsak element popravljati. Še vedno pa je izjemno uporabno.
tomazp je napisal/-a:Mislil sem na gui-o designer na PCju. Ko se tam postaviš na nak parameter je morda smiselno, da pokaže hint (čemu služi, vnosne parametre...). Kot sem rekel se pa hitro navadiš tako, da ni neke nuje. Bi pa prav prišlo kopiranje samih elementow (widget). Si optimalno nastaviš nek element (velikost, barve...) in ga potem samo kopiraš in popraviš samo relativno koordinato. Trenutno je potrebno vse parametre za vsak element popravljati. Še vedno pa je izjemno uporabno.
tomazp je napisal/-a:Dva predloga za TODO listo. Ko se nabere kar nekaj elementov v dizajniranju je vse skupaj že težje pregledno. Smiselno bi bilo, če bi se lahko elemente premikalo na željena mesta. Na ta način so le ti logično skupaj in ne razmetani vsepovsod (slika spodaj). Običajno je tako, da se še vedno kaj spomni in doda. Potem bi ga samo prenesel k pravi grupi. Tudi ime samega elementa na samem seznamu zraven bi bilo dobrodošel, da se ne išče po vseh npr. labelah (slika spodaj). Pa morda še zaporedna številka objekta.
String sub = latt.substring(0, 2);
String sub1 = " " ;
String sub2 = latt.substring(2, latt.length());
String sub3 = latt.substring(5, latt.length());
latt_deg = sub + sub1 + sub2+ la;
45 32.071300
RudiP je napisal/-a:takšen format je potreben za nadaljno obdelavo. Dobil sem druge knjižnice za pretvorbo formata kjer ne rabi presledka in sedaj mi zadeva dela. Matjaž mi je pomagal pri Gui-o izpisu texta kjer je vmes tudi presledek. Dela tudi njegova rešitev.
Gui-o priporočam vsem, ker je enostaven za uporabo in sam si lahko izdelaš lep vmesniški program.
LpR
Vrni se na GUI-O in vse kar sodi zraven
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost