Pozdravljeni.
Če koga interesira - GUI-O je dobil PC orodje, s katerim se lahko kreira vmesnik kar iz PC ja. Podprto za Win in Linux.
Init komanda se lahko potem samo "kopira" v kodo mikrokontrolerja.
https://www.gui-o.com/design-tool
Lp,
kl3m3n
RudiP je napisal/-a:Trenutno bi rabili še barvno paleto za izbor barv.
LP
tomazp je napisal/-a:Sem se končno spravil delat en projekt z GUI-O. Tale dizajner je zares odlična zadeva in precej v pomoč za kreiranje vmesnika. Morda bi bil smiselen še hint (sicer se hitro navadiš), če si nad pozicijo nekega parametra npr. RAD da ti pove za kakšen parameter gre, min. in max vrednosti - RAD - radij, min 0, max. 20.
Je pa že v taki obliki zakon.
Hvala.
tomazp je napisal/-a:Mislil sem na gui-o designer na PCju. Ko se tam postaviš na nak parameter je morda smiselno, da pokaže hint (čemu služi, vnosne parametre...). Kot sem rekel se pa hitro navadiš tako, da ni neke nuje. Bi pa prav prišlo kopiranje samih elementow (widget). Si optimalno nastaviš nek element (velikost, barve...) in ga potem samo kopiraš in popraviš samo relativno koordinato. Trenutno je potrebno vse parametre za vsak element popravljati. Še vedno pa je izjemno uporabno.
tomazp je napisal/-a:Mislil sem na gui-o designer na PCju. Ko se tam postaviš na nak parameter je morda smiselno, da pokaže hint (čemu služi, vnosne parametre...). Kot sem rekel se pa hitro navadiš tako, da ni neke nuje. Bi pa prav prišlo kopiranje samih elementow (widget). Si optimalno nastaviš nek element (velikost, barve...) in ga potem samo kopiraš in popraviš samo relativno koordinato. Trenutno je potrebno vse parametre za vsak element popravljati. Še vedno pa je izjemno uporabno.
Vrni se na GUI-O in vse kar sodi zraven
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost