OK, bom odgovoril na Protonckov medklic,...Protoncek je napisal/-a:je pa zanimivo nekaj: praviš, da telo deluje na sladkor (kar se strinjam). Bolj na jetra mi gre, ker v medijih vedno bolj slišiš, kakšen strup je sladkor, da bi bilo najbolje, da ga kar ukinemo. Nekateri gredo še dlje in enačijo sladkor v vrečkah (industrijski) s sladkorjem v sadju, hrani...
JE strup, ja. AMpak kot vsaka stvar: v prekomernih količinah!
miharix je napisal/-a:Kako pa si v začetku prišel do tega, da so ugotovili da si diabetik?
miharix je napisal/-a:Še bi približna poraba lahko ocenjevala z sekundarnimi meritvami(kaj si pojedel&kdaj,srčni utrip,telesna temp...)?
VolkD je napisal/-a:Zdaj imam 4 dni tole:
Zaenkrat je to prva "tabletka". Po 14-ih dneh bo "moja". Jasno, a bom zadevo seciral - vse boste videli.miharix je napisal/-a:Kaj je to gori open hardware logo?
Kot tehnik, si že raziskoval ali je možno, da to tabletko dodatno koristiš(log na lasten cloud, samodejni vklopi naprav ko si ga prostoru...)?
VolkD je napisal/-a:Upam si trditi, da je človek v avtu s sladkorjem 15, bolj nevaren, kot pa tisti, ki spije dve pivi.
V resnici ne nalepiš, ampak je cel mehanizem, ki ti izstreli iglico in vse skupaj prilepi. Pod to tableto je namreč iglica, ki ostane v koži vseh 14 dni.cero je napisal/-a:kam pa to nalimaš?
Ta dieta je res dobrodošla, a ne gre v nedogled. Nikakor pa ni nobena, ampak res nobena stvar taka, da bi lahko zamenjala inzulin. Vsaka drugačna trditev lahko ogrozi življenje človeka in ne verjamem, da hoče kdo imeti to na svojih plečih.borisz je napisal/-a:Menim, da keto dieta rešuje precej problemov okoli sladkorne.
VolkD je napisal/-a:V resnici ne nalepiš, ampak je cel mehanizem, ki ti izstreli iglico in vse skupaj prilepi. Pod to tableto je namreč iglica, ki ostane v koži vseh 14 dni.
Nič bat, ne boli nič. "tableta" je dobro zalepljena, ne ovira gibanja, lahko grem plavat in tudi tuširanje ni problem. Dva razreda bolje, kot pa zbadanje v prste.
Ni tako zelo zmotno, kot bi nekateri radi prikazali.Peter je napisal/-a:Precej zmotno je prepričanje, da naše telo deluje samo na sladkor in ogljikove hidrate.
Na roki, nad komolcem. Najbolje tako, da že kratek rokav pokrije ta senzor.cero je napisal/-a:Kam pa?
No o tem ali je zadeva nerodna ali ne, so mnenja precej deljena. Eno hvalijo, drugi pa ne. Vsaj ne preveč. Pri otrocih se ponavadi dobro obnese.cero je napisal/-a:Poznam pa osebo ki ima insulinsko črpalko, ampak tisto je nerodna stvar.
kobraN je napisal/-a:Imaš pa tudi aplikacijo za telefon:
https://play.google.com/store/apps/deta ... bre.app.us
To sicer lahko instaliram, a žal ne prepozna senzorja.kobraN je napisal/-a:https://play.google.com/store/apps/details?id=pt.solidsoft.appforlibre
VolkD je napisal/-a:To sicer lahko instaliram, a žal ne prepozna senzorja.kobraN je napisal/-a:https://play.google.com/store/apps/details?id=pt.solidsoft.appforlibre
Pravzaprav me tole res čudi, na telefonu imam Android OS 8.0.kobraN je napisal/-a:... z operacijskim sistemom Android OS 5.0 ali novejšimi ...
Dejansko si napisal kup stvari, ki še kako držijo, napisal si pa tudi kup stvari, ki so lahko še kako nevarne. Lahko celo smrtonosne. Dokazano, žal tudi v Sloveniji in "zdravilec" je bil sodno preganjan.borisz je napisal/-a:Sedaj sem napisal nekaj bogokletnih, sedaj pa pljuvajte, kako je to nevarno in neodgovorno.
kobraN je napisal/-a:Meni še noben zdravnik diabetolog ni omenil in svetoval keto prehrano. Zakaj ne, sigurno vedo sami zato jo niti ne priporočajo.
- Je šport res zdrav ?
s54mtb je napisal/-a:Včeraj sem naredil dve daljši turi in porabil 5400kcal. Kakšna dieta bi lahko pokrila to?
Preverjeno. Ene 6x sem pomeril, vedno se ujema.kobraN je napisal/-a:Si siguren da so rezultati s tem aparatom točni? Si meriš kaj vzporedno z drugim aparatom?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost