Jaz bi kaj močnejšega.Jakey je napisal/-a:Imam tole. Vredno 4€. Baterije 18650 in so lahko tudi samo 900mah, ko bo držala nekaj časa.
Potem sva že dva, ki potrebujeva svetilko.ivor je napisal/-a:Samo sem jo enkrat posodil moji prijateljici, pa mi jo je kar zaplenila.Slike žal nimam.
ivor je napisal/-a:Morda se boš spomnil, ko sem enkrat v Pordenonu kupil eno krasno veliko in močno pravokotno LED ročno svetilko.
Samo sem jo enkrat posodil moji prijateljici, pa mi jo je kar zaplenila.Slike žal nimam.
VolkD je napisal/-a:Gledam svetilke na aliexpress.
Tega je ogromno, verjetno veliko tudi takih, ki so povsem neuporabne.
Ima kdo kakšno dobro izkušnjo ? Lahko tudi kje drugje, ni nujno na aliexpress.
Currently unavailable.OmarMekkawy je napisal/-a:I recommend you to have one like this one here.
prve štiri iz tvojega linka so 0,58 + 6,38 + 0,46 + 1 za svetilko ter 0 + 0 + 2,5 + 0 za poštnino. Če nabaviš vse naenkrat, te to pride 10,92€. Ena bo že ustrezala. Ali pa lahko poiščeš fizično specializirano elektrotehnično trgovino v tvoji bližini in upaš da boš naletel na trgovca ki ni tam od včeraj in ti bo prodal nekaj s čimer imajo njegove stranke in on sam dobre izkušnje. A tisto ne bo 0,46€VolkD je napisal/-a:Tega je ogromno, verjetno veliko tudi takih, ki so povsem neuporabne. Ima kdo kakšno dobro izkušnjo ? Lahko tudi kje drugje, ni nujno na aliexpress.
ne da se popraviti obstoječe modrovanje, pa dopisujem na novo: namen uporabe? Pri vseh svetilkah, ki niso naglavne, me moti to da bi rabil tretjo roko da sveti tja kjer dejansko hočem svetlobo. Do neke mere uporabne so takšne ki so v vseh smereh opremljene z magneti. Naglavne pa spet imaš, v grobem, dve skupini, kolikor sem zadnjikrat gledal:VolkD je napisal/-a: verjetno veliko tudi takih, ki so povsem neuporabne.
Tebi očitno to kaže drugače kot meni.javr je napisal/-a:prve štiri iz tvojega linka so 0,58 + 6,38 + 0,46 + 1 za svetilko ter 0 + 0 + 2,5 + 0 za poštnino. Če nabaviš vse naenkrat, te to pride 10,92€.
Tisto bolj sveti / manj sveti je že v redu, utripanje pa je bolj ali manj moteče.javr je napisal/-a: z razpršeno svetlobo, kjer nimaš kaj nastavljat, razen "bolj sveti - manj sveti - utripaj".
Nisem še kupoval na Banggood, je treba kaj posebej paziti ? Kako pošljejo ? pride v nabiralnik ali se zatakne na carini ?javr je napisal/-a:imam občutek da je na Banggood manj "šrota" kot na Aliexpress.
Tale je požela še največ navdušenja. Ima sicer le eno LED, do zdaj sem imel tako s petimi, ne vem koliko to vpliva na svetilnost.javr je napisal/-a:https://t.me/CouponsChina/51500
Če si to dvoje lastiš, potem bom preizkusa zelo vesel.alividmar je napisal/-a:Drugače pa vabljen na preizkus.
trenutnih razmer ne poznam, sem pa v drugi polovici l.2020 dobil mobi za okoli 200€ na domači naslov kot da bi mi ga poslali kje iz SLO.VolkD je napisal/-a: Nisem še kupoval na Banggood, je treba kaj posebej paziti ? Kako pošljejo ? pride v nabiralnik ali se zatakne na carini ?
Hvala za dobre in konkretne podatke.
Nisi popravljal ?kose19 je napisal/-a:Veliko kitajskih sem zamenjal oz. mi ležijo v predalu. Vsaki je prej ali slej odpovedalo stikalo.
yacksy je napisal/-a:Dajem povezavo do ene starejše teme na podobno tematiko.
VolkD je napisal/-a:Gledam svetilke na aliexpress.
Tega je ogromno, verjetno veliko tudi takih, ki so povsem neuporabne.
Ima kdo kakšno dobro izkušnjo ? Lahko tudi kje drugje, ni nujno na aliexpress.
reber je napisal/-a:Išči SKYRAY oziroma SKY RAY, tudi UltraFire je dobra, če je original. Vidim, da na tvoji svetilki prav tako piše Skyray, tako da... ne razumem, zakaj nisi iskal v tej smeri.
Nisem poskušal. Trenutno nisem sposoben popravljat česarkoli.reber je napisal/-a:Tvojo pokvarjeno svetilko verjetno lahko popraviš, si že poskušal?
VolkD je napisal/-a:reber je napisal/-a:Išči SKYRAY oziroma SKY RAY, tudi UltraFire je dobra, če je original. Vidim, da na tvoji svetilki prav tako piše Skyray, tako da... ne razumem, zakaj nisi iskal v tej smeri.
Ker je pokvarjena. Pa crknila je brez pametnega razloga. Dobesedno na polici. Ne vem, če si želim še ene take.
VolkD je napisal/-a:Nisem poskušal. Trenutno nisem sposoben popravljat česarkoli.reber je napisal/-a:Tvojo pokvarjeno svetilko verjetno lahko popraviš, si že poskušal?
forest70 je napisal/-a:En angleški pregovor pravi: Nisem toliko bogat, da bi poceni stvari kupoval.
Kaj pa če bi ti nehal najedat in bi tako malo prispeval k mojemu zdravstvenem stanju ?reber je napisal/-a:Mimogrede, če boš obupal nad popravilom omenjene svetilke, če meniš, da nimaš možnosti, energije in da nisi v primernem zdravstvenem stanju, pošljime prav zanima kje so ga kitajci usrali, če so ga sploh
![]()
reber je napisal/-a:A ne ga srat... pokvarjena jese je pač pokvarila, nič čudnega, če pogledam tvojo fotografijo, ki prikazuje nesrečno svetilko iz te teme ki je pokvarjena, mi je povsem jasno... malomarno ravnanje, vsa zasvinjana, zanemarjena, ... OK, svetilka je za delo, ni za v vitrino, to je jasno, ampak pri tako zapackani svetilki, se mi porajajo upravičeni dvomi in predstave...
Svetilke, ki je narejena za navadne baterije, ne povoham več.Lojz je napisal/-a:Sem danes videl znižane LED svetilke v H****ju.
alividmar je napisal/-a:Ker svetilnost ni v skladu z XHP70, sem jo razstavil.
Ledica je velikosti 5mm, kar bi ustrezalo XHP50.
Tudi na sliki izgleda zelo podobna original CREE.
Vrni se na Kje kaj kupiti in izkušnje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost