Thank you for contacting PayPal! My name is Steffani and I will be glad to assist you today.
I have your account here and it looks like the system is requiring some documents to be uploaded for us to resolve the matter. You can upload files in your PayPal account. Log in to your PayPal account on a web browser and go to your Confirm your Identity page (https://www.paypal.com/policydashboard/ ... liance/kyc), or click the bell icon near the top of the page.
Usually we’ll need a copy of your government-issued ID, and a proof of address issued within the past 12 months. You can take photos of them with your phone and upload them to us.
We accept copies of the following documents as proof of address:
Utility bill (dated within last 12 months)
Cell or landline phone bill (dated within last 12 months)
Motor vehicle registration (dated within last 12 months)
401k/brokerage statement (dated within last 12 months)
Copy of grant deed on home or lease agreement for home
Bank or credit card statement (dated within last 12 months)
Identity card or driver's license with physical address listed (must be current)
We don't accept the following documents:
Envelopes
Military IDs
Invoices, receipts, all waybills
Expired, partial, or obscured documents We don’t accept invoices or partial documents.
We accept copies of the following documents as proof of identity:
Your ID card
Your Passport
Please make sure when you send the documents that the following information is visible:
First and last name
Date of birth
Date of issue and expiry
Document ID Number.
Once the documents are uploaded, they will be reviewed and validated in about 48 hours. You will receive an email confirmation once the review is complete.
I hope this answers your questions. Have a great day!
Ja saj v bistvu so. Tudi fizična oseba je trgovec. Vodilo sveta pa je denar. No ni nujno, lahko je naklonjenost, usluga,... Ampak brez vsega tega se pa svet ustavi.kobranka je napisal/-a:Ja potem bi lahko bili tudi v oglasih na tem forumu vsi trgovci. ...
Ne gre za kavo, niti koliko stane, temveč za druženje s prijatelji.kobranka je napisal/-a:Si mislil idi na Dunaj ali v Benetke na kavo, ker jaz tja nebom šel.![]()
Kroko je napisal/-a:Sploh ni pomembno, ali je fizična oseba ali ne.
"Friends and family"! Je to tvoj prijetelj? Ni, ga sploh ne poznaš. Ravno tako ni tvoja družina.
Kaj tu ni jasno?
IgorK je napisal/-a:Ta minorna goljufija ni nič glede na to kakšen goljuf je Paypal.

Protoncek je napisal/-a:Lepo piše v njihovih pogojih, ki si jih sprejel. Če misliš, da je lopovščina jih ne bi smel. Zato ponovno: noben ne ne sili, da ga uporabljaš.
kobranka je napisal/-a:Ja me res zanima kaj pa uporabljajo nemci namesto PayPala?
Se vidi, da ne veš kako se taki stvari streže,.... Ne pod plašč, v hlače jo moraš datiKroko je napisal/-a:Trgovina čez cesto je tudi draga. In potem ti goljufi mene, malega človeka, sekirajo, ko želim kaj prihranit in dam salamo pod plašč.
Ne pr3hitev4j!reber je napisal/-a:ALO ALO

Protoncek je napisal/-a:Na kratko: nekdo iz Avstrije, Senegala, Kamčatke... ki ga nikoli v življenju nisi niti videl nekako ne more biti tvoj prijatelj - ne po cenzusu PayPala niti po cenzusu zdravega razuma...
VolkD je napisal/-a:P.s.: S salamami se ne ukvarja, jaz pa sem včasih se s klobasami.
Vzemi to kot kubistični humor na temo ki je vse prej kot karkoli pomembnega.kobranka je napisal/-a:VolkD je napisal/-a:P.s.: S salamami se ne ukvarja, jaz pa sem včasih se s klobasami.
Žal še vedno ne razumem tega s klobasami in salamami? Tudi jaz sem jih včasih sam delal.
Kroko je napisal/-a:Trgovina čez cesto je tudi draga. In potem ti goljufi mene, malega človeka, sekirajo, ko želim kaj prihranit in dam salamo pod plašč.
Vrni se na Kje kaj kupiti in izkušnje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov