Protoncek je napisal/-a:Kaj pa takšna vtičnica? Ima že elektroniko notri, samo če imaš rcm globine na voljo? Lahko izbiraš med tasmota in esphome (ali pa zamenjaš fw…)
Dorijan je napisal/-a:FYI. Precej zadev, od različnih proizvajalec, ki podpirajo tasmoto se da dobiti tudi v EU poflešane, je pa ta mediarath vsaj kakih 20% dražji.
https://mediarath.de/products/athom-sk0 ... 0w-tasmota
Je pa mogoče opcija, da daš 1pm mini v razdelilno dozo pod stropom.
To sem skoraj pozabil. Na blakadder je pod določenimi navodili za naprave koda za popust, ki pa je za celoten nakup.tilz0R je napisal/-a:Dorijan je napisal/-a:FYI. Precej zadev, od različnih proizvajalec, ki podpirajo tasmoto se da dobiti tudi v EU poflešane, je pa ta mediarath vsaj kakih 20% dražji.
https://mediarath.de/products/athom-sk0 ... 0w-tasmota
Je pa mogoče opcija, da daš 1pm mini v razdelilno dozo pod stropom.
Hvala za link,
sem mu napisal, če je za deal za večje količine
kobranka je napisal/-a:Sprašujem se, kako vam to sploh deluje? Jaz sem imel samo stikalo za luč pa se ji je v pol leta začelo mešat. Sprejem skoraj nikakršen. V jezi sem kar v kanto fuknil, ker take šare pa res ne rabim doma.
Nisem veliko zahteval od nje samo, da mi na daljavo vklopi in izklopi luč. Pa še to le na frekvenci 344.
tilz0R je napisal/-a:... Bolj kot ON/OFF, bi rad imel merjenje toka v vtičnici/po porabnikih, releja sploh ne potrebujem. .
Ne rabiš. so že na Tasmoto poflešane, ni tovarniški SW gor.tilz0R je napisal/-a:Cel stock sem pobral
Pomoje jihbom na esphome preflashal
Dorijan je napisal/-a:Se povežeš, napišeš noter MQTT paramtere in je to. Potem pa upravljaš preko MQTT ali IPja diretktno.
Z wifi moduli nimam nobenih težav - lovijo dobro, tudi kjer je signal sicer slab, za te module zadostuje in ko je enkrat online, ostane online.kobranka je napisal/-a:Sprašujem se, kako vam to sploh deluje? Jaz sem imel samo stikalo za luč pa se ji je v pol leta začelo mešat. Sprejem skoraj nikakršen. V jezi sem kar v kanto fuknil, ker take šare pa res ne rabim doma.
Nisem veliko zahteval od nje samo, da mi na daljavo vklopi in izklopi luč. Pa še to le na frekvenci 344.
tilz0R je napisal/-a:Še power likalnika. Začuda rele ni odlopil po vseh teh tokovnih špicah. Kar dobro dela, zaenkrat.
Vrni se na Kje kaj kupiti in izkušnje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost