Izkušnje mojega zdravnika so, da če je folija malo debelejša, kar naša je 0.35 je precej več kot 0.15 (laserska), da je bolje brez, ker se lažje razkužuje. Tako, da brez. Pa še hitreje bo.seba je napisal/-a:A spodaj potrebuje nosilcek da ali ne? VolkD je reku da ni potrebe?
Haha,... ne pozabit, da imaš ti dober printer. Ne vem če bo pri meni tako lep čassslavc je napisal/-a:Tu je moj model vizirja. Eden ima tudi zgornjo zaščito, drugi je brez. Pri obeh je čas tiska slabi dve uri.
sslavc je napisal/-a:Tu je moj model vizirja. Eden ima tudi zgornjo zaščito, drugi je brez. Pri obeh je čas tiska slabi dve uri.
Uff, res sem vesel, da je to šlo. Hvala.Sigi je napisal/-a:Evo druga sarža folije je pri meni, z Gorencem2 se morava še dogovoriti za predajo
Seba 20
Sigi 50
Protoncek 25
Peter123 40
Korosecs 40
sbx 20
VolkD 20
sslavc 20
powr 20
damo 10
urosg 15
Branko 20
yacksy 10
Skupaj 310
gorenc2 je napisal/-a:Imam en problem in namreč sušenje folij ali jih lahko vsak sam opere?
Ja lahko, a pridejo umazane ? Si ne predstavljam,...gorenc2 je napisal/-a:Imam en problem in namreč sušenje folij ali jih lahko vsak sam opere?
gorenc2 je napisal/-a:Prvi paket dostavljen Sigi a si dobil?
Branko je napisal/-a:Daj slikaj samo masko, da se doda v navodila (brez spodnjega roba).
Krampus je napisal/-a:Jaz bi imel enih 20-30 folij brez lukenj, ker tiskam Brazil velikosti 95%.
Imam nastavljivi luknjač za 4 luknje, tako da to ni problem
Ja, ampak daj raje prešaltaj na RC3 slim, ker je za nekaj razredov boljša. V ZD Divača se nad tem pritožujejo, da jih po daljši uporabi boli glava.Krampus je napisal/-a:Jaz bi imel enih 20-30 folij brez lukenj, ker tiskam Brazil velikosti 95%.
Imam nastavljivi luknjač za 4 luknje, tako da to ni problem
VolkD je napisal/-a:Moje ne pašejo ravno. Bom dostiskal nekakšne podložke, da ne bo padalo dol; So luknje malo velike.
Bo vseeno uporabno.
VolkD je napisal/-a:Moje ne pašejo ravno. Bom dostiskal nekakšne podložke, da ne bo padalo dol; So luknje malo velike.
Bo vseeno uporabno.
VolkD je napisal/-a: Ja, ampak daj raje prešaltaj na RC3 slim, ker je za nekaj razredov boljša. V ZD Divača se nad tem pritožujejo, da jih po daljši uporabi boli glava.
Protoncek je napisal/-a:VolkD je napisal/-a: Ja, ampak daj raje prešaltaj na RC3 slim, ker je za nekaj razredov boljša. V ZD Divača se nad tem pritožujejo, da jih po daljši uporabi boli glava.
To sem jaz že parkrat omenil... nočem izpasti kot da reklamiram Pruso, ampak glede na prebrano so v to vložili konkretno veliko truda in na veliko testirali, zato jim zaupam, da so naredili dobro masko, Ni nobene potrebe po ponovnem "odkrivanju amerike"...
Drži, a so pogruntali, da imajo s tem več problemov pri razkuževanju. Tako da,.. težko rečt kaj je bolje.sbx je napisal/-a:Malo sem bral po forumu Pruse in se zdravniki pritožujejo, ker zgoraj ni zaprto. Jaz trenutno testiram tiskanje modela RC3, ki ima zgoraj zaprto in je baje kljub temu fleksibilen.
Ja razporejal sem,... kot sem lahko. gorenc2 pač naredi kolikor zmore. 3D tisk gre hitreje kot laser.damo je napisal/-a:Vidim, da mene nisi dal med naslovnike. Rabil bi vsaj 20 folij.
Carko je napisal/-a:Če je tukaj bottleneck, potem lahko čistimo tudi ostali, z laserjem rezati pa ne moremo ...
Vrni se na 3D print vizirjev - operativni del
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost