Powr 3IT1040-00 1 nastavek
Powr ELFLUX 2001 V1 3 100ml fluksa iz kante
Powr 0102WDLF35/SB 1 konica
Powr 0008M/SB 2 čistilna gobica
Powr 0TR01/SB 1 pasta za regeneracijo konice
BlazT je napisal/-a:Živjo, te palčke sem si že zrihtal posebej.
Hvala
Protoncek je napisal/-a:Če bo drugič tudi na voljo bi jaz še dve steklenički fluxa.
Seveda. Občasno bomo to naredili. Tokrat bi že bilo realizirano, a se je zataknilo z moje strani. S polomljeno roko se marsikaj ne da narediti.zan95 je napisal/-a:Se bo nakup izvedel kljub manjši udeležbi?
Seveda. Občasno bomo to naredili. Tokrat bi že bilo realizirano, a se je zataknilo z moje strani. S polomljeno roko se marsikaj ne da narediti.[/quote]zan95 je napisal/-a:Se bo nakup izvedel kljub manjši udeležbi?
Naj bi bile. Moram določiti datum, ko bom oddal drugo naročilo.zanka je napisal/-a:So cene postaj nespremenjene?
Protoncek 2 flux
Bom uredil za kompletno cel asortiman.Saso je napisal/-a:Vprašaj prosim še za ceno icon 1 postaje in konice za to postajo, meni bi prav prišlo trenutno tudi to.
Bo 20 dni preveč ?Saso je napisal/-a:Mene bi tole zanimal, sam če bo v doglednem času, ker se mi že mal mudi.
Bom porihtal.Saso je napisal/-a:Poleg nano in pico bi mene zanimala še i-CON 1 postaja.
Ne vem 100%, a mislim, da 2mm. S tem se da tako smd kot TH delat.RudiP je napisal/-a:Katera konica je priložena ICON PICO spajkalniku ?
Bom poskusil urediti. Lahko, da česa do takrat še ne bo, a večino dobiš. Plačaš društvu.Saso je napisal/-a:Se da to kako zmenit?
Enake so.Saso je napisal/-a:Še ena stvar a konice od icon 1 pašejo tudi na pico in nano?
Vrni se na ■Aktualni skupinski nakup■
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost