GD-77 programiranje

Vse v zvezi z radijskimi postajami

GD-77 programiranje

OdgovorNapisal/-a MareM » 06 Mar 2018, 08:10

Zdravo

Imam postajo GD-77, zelel sem uvoziti kontakt listo, vendar nikakor ne gre uvozit, pravi da je napacen format.
Ima kdo ze kaksne izkusnje o tem?

Sicer pa postajca kar lustna in uporabna, saj ima oba banda.

73
Priponke
28-120-163_07.JPG
Uporabniški avatar
MareM
 
Prispevkov: 455
Pridružen: 25 Jan 2015, 16:24
Kraj: NM, JN75PV
Zahvalil se je: 128 krat
Prejel zahvalo: 28 krat
Uporabnika povabil: forest70
Število neizkoriščenih povabil: 17

Re: GD-77 programiranje

OdgovorNapisal/-a s56rga » 06 Mar 2018, 09:02

Poskusi s to datoteko.
Priponke
Contact_0306_080131.csv
GD-77 kontakti
(9.54 KiB) Prenešeno 16 krat
Uporabniški avatar
s56rga
 
Prispevkov: 581
Pridružen: 12 Jan 2015, 17:34
Kraj: Koper JN65UM
Zahvalil se je: 88 krat
Prejel zahvalo: 208 krat
Uporabnika povabil: Vrtni palček
Število neizkoriščenih povabil: 222

Re: GD-77 programiranje

OdgovorNapisal/-a MareM » 06 Mar 2018, 18:32

Takole mi napise, v prilogi
Priponke
GD 77 uvoz csv.doc
(85.5 KiB) Prenešeno 17 krat
Uporabniški avatar
MareM
 
Prispevkov: 455
Pridružen: 25 Jan 2015, 16:24
Kraj: NM, JN75PV
Zahvalil se je: 128 krat
Prejel zahvalo: 28 krat
Uporabnika povabil: forest70
Število neizkoriščenih povabil: 17

Re: GD-77 programiranje

OdgovorNapisal/-a s56rga » 06 Mar 2018, 21:48

Z priloženo datoteko in verzijo 2.05 nimam nikakršnih težav pri uvozu. Si jo morda kaj spreminjal?
Uporabniški avatar
s56rga
 
Prispevkov: 581
Pridružen: 12 Jan 2015, 17:34
Kraj: Koper JN65UM
Zahvalil se je: 88 krat
Prejel zahvalo: 208 krat
Uporabnika povabil: Vrtni palček
Število neizkoriščenih povabil: 222

Re: GD-77 programiranje

OdgovorNapisal/-a MareM » 06 Mar 2018, 22:55

Katero verzijo FW imas na postaji? Si naredil nadgradnjo?

Sem dal na pc verzijo 2.0.5., vendar mi ne bere postaje. Z verijo 1.1.8. mi bere postajo.

Pri meni je

SW na postaji; v2.06.06
DSP version: HRC6000 v1.2.6

Zmanjkuje idej :_helpsos
Uporabniški avatar
MareM
 
Prispevkov: 455
Pridružen: 25 Jan 2015, 16:24
Kraj: NM, JN75PV
Zahvalil se je: 128 krat
Prejel zahvalo: 28 krat
Uporabnika povabil: forest70
Število neizkoriščenih povabil: 17

Re: GD-77 programiranje

OdgovorNapisal/-a MareM » 06 Mar 2018, 23:18

Naredil sem nadgradnjo, uspelo mi je vnesti kontakte.

Sedaj sem pa ponovno :shock: , saj sem pobrisal vse ze shranjene vpisane kanale kar sem imel.

Je mogoce tudi za vnos kanalov kaksen file, da ne pisem nekaj ur?

LP
Uporabniški avatar
MareM
 
Prispevkov: 455
Pridružen: 25 Jan 2015, 16:24
Kraj: NM, JN75PV
Zahvalil se je: 128 krat
Prejel zahvalo: 28 krat
Uporabnika povabil: forest70
Število neizkoriščenih povabil: 17

Re: GD-77 programiranje

OdgovorNapisal/-a s56rga » 07 Mar 2018, 13:00

Jaz uporabljam firmware v3.0.6 in software v2.0.5 (klik)

Na ZS sem ti poslal celoten "Codeplug" kateri že vsebuje S5 repetitorje in kontakte za GD-77.
Preden ga naložiš, obvezno zamenjaj ID postaje!
Uporabniški avatar
s56rga
 
Prispevkov: 581
Pridružen: 12 Jan 2015, 17:34
Kraj: Koper JN65UM
Zahvalil se je: 88 krat
Prejel zahvalo: 208 krat
Uporabnika povabil: Vrtni palček
Število neizkoriščenih povabil: 222

Re: GD-77 programiranje

OdgovorNapisal/-a MareM » 07 Mar 2018, 18:14

Hvala
Sem potem tudi sam zamenjal FW na postaji, saj ni slo nikamor, samo pes vse upisovat.

73
Uporabniški avatar
MareM
 
Prispevkov: 455
Pridružen: 25 Jan 2015, 16:24
Kraj: NM, JN75PV
Zahvalil se je: 128 krat
Prejel zahvalo: 28 krat
Uporabnika povabil: forest70
Število neizkoriščenih povabil: 17


Vrni se na Radijske postaje

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost