Zdravo.
Imam tablico, kateri sem uspel dobiti konektor za polnjenje na kar sem prišel do naslednjih spoznanj.
Na Tablici piše MID-701, programska oprema in tudi strojna oprema sta že tovarniško pohabljena in je tablica nestabilna za normalno uporabo. Poskusil sem jo rootat preko računalnika z 3mi različnimi programi pa zaenkrat brez uspeha, da bi mogoče pobrisal nekaj nesnage in nastavil parametre za procesor, ker je baje tovarniško narobe nastavljeno. Plan je bil tudi namestiti drugo verzijo firmwarja pa je enostavno nisem dobit, ker izgleda za to ploščo ni nikjer objavljen(baje je bila narejena bolj eksperimemtalno). Osnovna plošča je pod oznako q8h-v1.5 2015 0129 z Allwinner a23 dualcore procesorjem. Ista plošča z Allwinner a33 quadcore menda dela dokaj lepo in stabilno iz tovarne in ima tudi možnost menjave firmwarjev, se jih da dosti lažje dobiti in delujejo iz prve.
Kaj mi je storiti vas vprašam? Prodam komu zaslon kateremu ustreza na ploščo z Allwinner a33 quadcore ima pa razbit zaslon, ugodno kupim podoben tablični računalnik z istim procesorjem in osnovno ploščo vendar ima ravno tako razbit zaslon in matično previjačim. Sploh premore kdo tako specifiko?
Tablica je precej specifična saj premore boljšo ločljivost od ostalih MID-701 v ohišje bi pa težko ustrezala kakšna druga plošča, ki podpira takšen zaslon, ne gredo gumbi, reže in konektorji skupaj.