Včeraj zvoni telefon (mobilni), preden sem uspel priti do njega zvonjenje preneha. Ampak v telefonu ni informacije o "zgrešenem" ozirom "neodgovorjenem" klicu.
Kaj bi to lahko bilo ?
Carko je napisal/-a:Imaš Viber, WhatsApp, Signal .... ali kakšno podobno aplikacijo? Lahko je bil klic v eni izmed njih ...
Carko je napisal/-a:Imaš Viber, WhatsApp, Signal .... ali kakšno podobno aplikacijo? Lahko je bil klic v eni izmed njih ...
Nekaj se ni zabeležilo. Nebi bilo prvič.Obelix je napisal/-a:Kaj bi to lahko bilo ?
Cloud je napisal/-a:100% med nedavnimi klici na iPhonu in 99% ziher da se mi je na androidu tudi skupaj kazalo.
Obelix je napisal/-a:Carko je napisal/-a:Imaš Viber, WhatsApp, Signal .... ali kakšno podobno aplikacijo? Lahko je bil klic v eni izmed njih ...
Nič od tega ... ni "pametni" telefon.
S53MB je napisal/-a:Dolgo nazaj sem imel siemensov telefon, ki si ni zapomnil novih neodgovorjenih klicev če je bil seznam neodgovorjenih "poln" (recimo 20 neodgovorjenih klicev). Ko si izbrisal nekaj neodgorvorjenih je pa spomin neodgovorjenih klicev začel delat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov