Naši "pametni" telefoni so res postali pametni... kot kol, zabit v zemljo. Namreč, sam trdim, da v njih ni prav nič pametnega, ker so neumni kot noč, saj ne znajo naredit prav ničesar več kot tisto, samo tisto in izključno tisto, kar mu vprogramira človek. Pa taka "pamet"... zanimivo, tako "pamet" imajo vsi računalniki že od začetka, pa noben ni nikoli omenjal, da so to "pametni" PC-ji
Ampak namen te teme niti ni to, temveč... a so to res še .... telefoni? Ali so to fotoaparati s stransko funkcijo klicanja? Namreč, reklam je na tone, ampak... novi Huawei... izvrstna kamera... novi Samsung.... supeoriona kamera... novi LG....res izjemna kamera....
JA MADONA, NO...

a se bo na teh napravah še kdaj omenjalo kaj drugega kot samo fotoaparat???
Moje vprašanje je: kaj kupit, če mi je fotografija s tem "pametnim" telefonom pomembna približno toliko kot vreme v Indiji? Rabim, da je telefon hiter za osnovne stvari, torej brskanje po netu, email, pdf, telefoniranje... (brez igric seveda...)

. Saj ne, da že rabim, zaenkrat mi Samusungov S8 odlično služi. Ampak razmišljam za v bodoče, čez leto, dve.. (ko mi ta umre). Poleg tega so premium naprave postale drage, kot da so iz zlata. Ponudba in povpraševanje očitno dela svoje... sam niti v sanjah ne mislim zapraviti jurja+ za tako napravo. Za S8 sem dal dve leti nazaj cca.500, kar je po moje res meja zdravega razuma...