Red dead redemption 2 se noče odpreti

Vsi ostali OS za telefone in tablice. Tu spadajo predvsem WIN naprave

Red dead redemption 2 se noče odpreti

OdgovorNapisal/-a TheDarkSpirit » 05 Feb 2022, 17:35

S piratebaya sem si prenesel RDR2, namestil, namestil tudi crack. Problem je, da ko hočem zagnati igro se nič ne zgodi. samo za nekaj sekund se mi zraven kazalca miške pojavi krogec. Računalnik ustreza vsem zahtevam. Sem zraven imel odprt tudi task manager in nič ni pokazalo. Poskusil sem tudi zagnati kot skrbnik. Potem sem ponovno namestil. Potem sem probal še z enega drugega linka. Potem sem za 1 mesec obupal in danes spet poskusil. Našel sem na yt video s samimi pozitivnimi komentarji. Poskusil sem tisti link. Spet nič. Res ne vem kaj bi še lahko bilo. Imam pa veliko izkušenj s prenašanjem iger. Pri gta in falloutu sem imel veliko težav, ravno tako pri metro exodus a mi je vsako ratalo usposobiti razen te.
Zadnjič spremenil TheDarkSpirit, dne 05 Feb 2022, 17:39, skupaj popravljeno 1 krat.
S54KDK
Uporabniški avatar
TheDarkSpirit
 
Prispevkov: 354
Pridružen: 17 Jan 2021, 15:07
Kraj: Ljubljana
Zahvalil se je: 40 krat
Prejel zahvalo: 41 krat
Uporabnika povabil: ivor
Število neizkoriščenih povabil: 8

Re: Red dead redemption 2 se noče odpreti

OdgovorNapisal/-a VolkD » 05 Feb 2022, 17:38

Le kaj bi lahko bilo ? piratebay in crack.
Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo bolečine, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijowww.S5tech.net
Uporabniški avatar
VolkD
Administratorji strani
 
Prispevkov: 58587
Pridružen: 29 Dec 2014, 19:49
Kraj: Kačiče (Divača)
Zahvalil se je: 15938 krat
Prejel zahvalo: 9144 krat
Uporabnika povabil: Vrtni palček
Število neizkoriščenih povabil: 255

Re: Red dead redemption 2 se noče odpreti

OdgovorNapisal/-a TheDarkSpirit » 05 Feb 2022, 17:40

Ja saj vem da ni v redu. Glavni razlog da to delam je to, ker me je vedno strah da bi za igro dal veliko denarja, potem pa ne bi delala v redu.
S54KDK
Uporabniški avatar
TheDarkSpirit
 
Prispevkov: 354
Pridružen: 17 Jan 2021, 15:07
Kraj: Ljubljana
Zahvalil se je: 40 krat
Prejel zahvalo: 41 krat
Uporabnika povabil: ivor
Število neizkoriščenih povabil: 8

Re: Red dead redemption 2 se noče odpreti

OdgovorNapisal/-a TheDarkSpirit » 05 Feb 2022, 17:41

Virus pa tudi zagotovo ni, imam toliko izkušenj da viruse takoj prepoznam.
S54KDK
Uporabniški avatar
TheDarkSpirit
 
Prispevkov: 354
Pridružen: 17 Jan 2021, 15:07
Kraj: Ljubljana
Zahvalil se je: 40 krat
Prejel zahvalo: 41 krat
Uporabnika povabil: ivor
Število neizkoriščenih povabil: 8

Re: Red dead redemption 2 se noče odpreti

OdgovorNapisal/-a Cloud » 05 Feb 2022, 17:52

TheDarkSpirit je napisal/-a:Ja saj vem da ni v redu. Glavni razlog da to delam je to, ker me je vedno strah da bi za igro dal veliko denarja, potem pa ne bi delala v redu.

Svoj cas sem crackal veliko iger vendar rockstarju sem vedno placal igro ker so vredne svojega denarja
Cloud
 
Prispevkov: 2890
Pridružen: 18 Mar 2015, 08:24
Kraj: Ljubljana
Zahvalil se je: 153 krat
Prejel zahvalo: 361 krat
Uporabnika povabil: BraneZ
Število neizkoriščenih povabil: 22

Re: Red dead redemption 2 se noče odpreti

OdgovorNapisal/-a TheDarkSpirit » 05 Feb 2022, 17:58

Saj sem pripravljen plačati samo me je strah da še vedno ne bi delala. Sicer sem pa nekaj odkril. Dejansko se mi zažene, ampak mi kaže med procesi v ozadju in še vedno se mi nič ne prikaže.
Update: Upam da to pomaga https://steamcommunity.com/app/1174180/ ... 304039149/
S54KDK
Uporabniški avatar
TheDarkSpirit
 
Prispevkov: 354
Pridružen: 17 Jan 2021, 15:07
Kraj: Ljubljana
Zahvalil se je: 40 krat
Prejel zahvalo: 41 krat
Uporabnika povabil: ivor
Število neizkoriščenih povabil: 8

Re: Red dead redemption 2 se noče odpreti

OdgovorNapisal/-a TheDarkSpirit » 05 Feb 2022, 19:05

Našel sem napako! Imam dve grafični kartici, ena je na matični plošči in zaradi tiste je prišlo do težave. Zdaj sem onemogočil tisto in dela.
S54KDK
Uporabniški avatar
TheDarkSpirit
 
Prispevkov: 354
Pridružen: 17 Jan 2021, 15:07
Kraj: Ljubljana
Zahvalil se je: 40 krat
Prejel zahvalo: 41 krat
Uporabnika povabil: ivor
Število neizkoriščenih povabil: 8

Re: Red dead redemption 2 se noče odpreti

OdgovorNapisal/-a TheDarkSpirit » 05 Feb 2022, 19:10

Sem pa na smešen način to našel. Hotel sem že izbrisati pa mi je napisalo da ne morem ker je odprto potem sem pa pogledal in sem vidil da dela v ozadju. Potem sem pa na googlu pogledal in sem našel rešitev.
S54KDK
Uporabniški avatar
TheDarkSpirit
 
Prispevkov: 354
Pridružen: 17 Jan 2021, 15:07
Kraj: Ljubljana
Zahvalil se je: 40 krat
Prejel zahvalo: 41 krat
Uporabnika povabil: ivor
Število neizkoriščenih povabil: 8

Re: Red dead redemption 2 se noče odpreti

OdgovorNapisal/-a s54mtb » 05 Feb 2022, 19:21

Podobne težave sem imel s solidworks (kupljena licenca). Računalnik je bil nov, verzija pa stara zaradi licence, ki ni dovoljevala nadgradnje. Aplikacija ni prepoznala nove quadro grafike in se zaganjala na integrirani. Simptomi so bili enaki, rešitev pa identična.
Always going the extra mile.
https://www.buymeacoffee.com/s54mtb
Uporabniški avatar
s54mtb
 
Prispevkov: 14635
Pridružen: 15 Jan 2015, 00:10
Zahvalil se je: 2177 krat
Prejel zahvalo: 6066 krat
Uporabnika povabil: Vrtni palček
Število neizkoriščenih povabil: 255

Re: Red dead redemption 2 se noče odpreti

OdgovorNapisal/-a kobranka » 11 Avg 2022, 16:43

VolkD je napisal/-a:Le kaj bi lahko bilo ? piratebay in crack.

To je v izjemnih primerih prava zlata jama.
So me že postavili pred odločitvijo ali za isti denar kot lahko dobim namenski program ali pa nabava nove strojne opreme, ki je podprta in deluje. Bila je še tretja pot, ki si jo omenil zgoraj.

Se mi pa včasih kar mal jetra obračajo, ko s tem fašem še kakšno nesnago zraven ampak mi je edina rešitev. No vsaj licence za Windows sem začel nabavljati po novem na gamers-outlet.net in to retail. Vsaj za to me več ne skrbi.
kobranka
 
Prispevkov: 2899
Pridružen: 07 Feb 2015, 12:17
Zahvalil se je: 645 krat
Prejel zahvalo: 217 krat
Uporabnika povabil: MadMax
Število neizkoriščenih povabil: 43

Re: Red dead redemption 2 se noče odpreti

OdgovorNapisal/-a Cloud » 11 Avg 2022, 18:29

Za windows se pa veliko bolj splača uporabljati aktivatorje kot pa uradne licence. Sem včasih imel neke študentske licence pa je bilo toliko komplikacij, da sem raje iz partisa potegnil zadnjo verzijo in aktivator.
Cloud
 
Prispevkov: 2890
Pridružen: 18 Mar 2015, 08:24
Kraj: Ljubljana
Zahvalil se je: 153 krat
Prejel zahvalo: 361 krat
Uporabnika povabil: BraneZ
Število neizkoriščenih povabil: 22

Re: Red dead redemption 2 se noče odpreti

OdgovorNapisal/-a kobranka » 16 Avg 2022, 08:58

Tudi aktivator. Samo se mi zdi, da zadnje čase ne znajo narediti kaj prida. Tudi, če aktiviraš z aktivatorjem je licenca vezana na nek server od nevem kje(lahko da ravno akadenski), ti sam aktivator, ko daš preverjanje, napiše v dneh koliko časa je aktivna. Ponavadi ne zdrži niti eno leto in moraš potem vajo ponoviti ponovno.

Za cirka 16€ 4 retail licence sploh ni slabo. Sem se pač odpovedal trem Banana Splitom. Retail ni vezan na nič in ko mašino upokojiš uporabiš licenco na drugi mašini.
kobranka
 
Prispevkov: 2899
Pridružen: 07 Feb 2015, 12:17
Zahvalil se je: 645 krat
Prejel zahvalo: 217 krat
Uporabnika povabil: MadMax
Število neizkoriščenih povabil: 43


Vrni se na Ostali OS - WIN naprave, iPhone

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost