+1 Nikoli več ne bom kupil nov telefon. Razlog je preprost - nimam denarja, da bi ga vlagal v fensi šmensi zadeve. Bistvo telefona zame je, da se da telefonirati in da se da narediti kakšno fotko za dokumentacijo. To da je zadnji model za cca 1000€ me ne zanima.reber je napisal/-a:...., bi poačsi razmišljal o novem starem telefonu. ...
Jaz sem eno tako brezžično čudo nabavil, a nikoli mi ni uspelo polniti telefona s tem. Sem samo na hitro poizkusil in nisem uspel. Potem je pa to ostalo na polici. Hitro daj naslov na ZS in ti pošljem (je vseeno ali nabira moj ali pa tvoj prahEL84 je napisal/-a:Protoncek,
tudi jaz imam S22 in bi si rad naredil v avtu brezžično polnjenje. Zanima me, kateri polnilec imaš in kje se lahko ta nabavi.
Lp
EL84

Protoncek je napisal/-a:Ja, če si probal na Huawei 30P ta nima funkcije brezžičnega polnjenja...
Drži. P30 PRO imam. Ampak mi ni še uspelo polniti telefona preko brezžične povezave. Je pa res, da se nisem ravno hudo trudil s tem. Pa bi se mogoče moral, ker sem že moral zamenjati razmajan konektor na telefonu.Lojz je napisal/-a:Če se ne motim, ima Darko Huawei P30 PRO (VOG-L29).
VolkD je napisal/-a:Drži. P30 PRO imam. Ampak mi ni še uspelo polniti telefona preko brezžične povezave. Je pa res, da se nisem ravno hudo trudil s tem. Pa bi se mogoče moral, ker sem že moral zamenjati razmajan konektor na telefonu.Lojz je napisal/-a:Če se ne motim, ima Darko Huawei P30 PRO (VOG-L29).
Bi znal biti to problem, bom jutri poskusil kaj več.Lojz je napisal/-a:Preko preklopnega debelejšega ovitka pa se noče polniti. Vsaj s tem polnilcem ne.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost