s53pa je napisal/-a:Kajti običajno HDD potrebuje nekaj več napajanja, ki ga običajno telefoni nočejo nuditi.
preizkusil, a so problemi enaki kot pri dolgem postopku: nad 100 datotek naenkrat sploh noče prestaviti (nek Error...), po nekaj deset skupaj pa traja po 3-4 sekunde za eno 50-80kB datoteko, telefon se močno greje, procent baterije vidno pada.Jakey je napisal/-a:Sicer pa, zakaj pa ne samo upload na cloud?
kaže da tega ni na Google Play, na podanem linku pa je zadnja verzija z datumom 2018VolkD je napisal/-a:Na strani telefona pa je treba instalirati SyncMe
No jaz imam tega že dolgo in sem zadovoljen, novejša različica je pa foldersyncjavr je napisal/-a:kaže da tega ni na Google Play, na podanem linku pa je zadnja verzija z datumom 2018
ni šlo. Najprej je trajalo 4 ure da je prebral mapo iz katere naj bi prenašal datoteke na Google Drive, potem pa dva dni da je analiziral mape ko sem tapnil "sinhroniziraj" oziroma sem po 2 dneh prekinil.VolkD je napisal/-a:No jaz imam tega že dolgo in sem zadovoljen, novejša različica je pa foldersyncjavr je napisal/-a:kaže da tega ni na Google Play, na podanem linku pa je zadnja verzija z datumom 2018
s53pa je napisal/-a:Jaz sem si pravkar instaliral SyncThing-Fork na telefonu oziroma Syncthing na domačem PC z Linux Mint Cinnamon. Imam tailscale že od prej tako, da mi deluje od koderkoli. Nastavil pa sem, da sinhronizacija ni obojesmerna. Samo iz telefona na PC brez brisanja na telefonu. Če pobrišem nekaj na PCju, se mi ne izbriše nič na telefonu. Pozor, po defoltu je nastavitev obojesmerna. Če bi po nesreči pobrisal datoteke na PCju, bi se avtomatično pobrisale datoteke še na telefonu.
Cilj mi je bil se znebiti sinhronizacije z Onedrive, ki mi sedaj teži z 80% zasedenostno. Licenca mi traja do decembra, podaljševal jo ne bom več.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost