SamoBr je napisal/-a:Kaj se zgodi če imaš dva telefona in skopiraš kartico ?
na skici je narisano kaj, v osnovi, iščem.s54mtb je napisal/-a:Bluetooth zvočnik.
in bi prosil za linke v zvezi s tem.Vsaka avto napeljava deluje tako. Ce bos dal anteno za BT na okno/balkon se ti bo povezal, ko bos doma, cetudi je telefon v avtu. S tem se lahko tudi javis na klic. Kaj ti bo zvonenje, ce moras potem letet v avto, da se javis?
se še prebijam skozi navodila, pisana v Google-Translate angleščini, a mislim da bo to tapravo:javr je napisal/-a:Ali obstaja kaj takega, da lahko pustiš telefon v avtu in če te kdo kliče, zvoni v 1.nadstropju ?
Se opravičujem.javr je napisal/-a:zgleda da je za navadne telefone.
javr je napisal/-a:Kako pa deluje en običajen bluetooth-zvočnik v smislu povezave s telefonom ? Ko greš s telefonom izven dosega in prideš nazaj - ali se telefon in zvočnik sama povežeta, ali moraš na zvočniku pritisniti kakšno tipko za ponovno povezavo ?
javr je napisal/-a:(2022)
spet mi je telefon dobri 2 uri zvonil v avtu v garaži kjer sem ga pozabil. Je 4 leta od zadnjega prispevka kaj novega?
Ene res nimajo. Moja ima, a ne zna delat preko WiFi. Baterija zdrži dolgo. Od 10 do 12 dni. Ostale funkcije delajo dokaj dobro, vključno z meritvijo pulza. Pri saturaciji se ji pa kolcne, a to se menda vsem.Protoncek je napisal/-a:Huawei-jeve ure nekatere imajo to funkcijo, ne pa vse, če prav vem. Slaba stran samsung ure? Kurjenje baterije - drži dva, tri dni, nič več (odvisno od uporabe). Huawei menda drži preko enega tedna...
Protoncek je napisal/-a:- če BT povezave s telefonom ne more vzpostaviti se poveže na wifi.
V tem primeru... ... ob klicu ura ne zvoni
javr je napisal/-a:Od Sonoff sem že dobil odgovor: "We don't have a device with that function at present." Od Shelly še čakam.
vidim, ja, da so te ure široko uporabljane, a mi gre na živce da jih je treba kar naprej (na nekaj dni) filat. Sem naročil dve "no name" pri BangGood, a sta bili takšna katastrofa da mi je kitajc dal denar nazaj brez da bi zahteval vračilo ur.Danes imajo vsi ali telefone v žepu ali uro na roki…nabavi si uro in boš zmagal. Razen, če greš to sam delat…
javr je napisal/-a:Sem naročil dve "no name" pri BangGood, a sta bili takšna katastrofa da mi je kitajc dal denar nazaj brez da bi zahteval vračilo ur..
da bi zadeva delovala kot na priloženi skici, je najbrž samo stvar aplikacije, ker strojna oprema je že izdelana v obliki vseh mogočih Wifi-relejev npr. Aliexpress, Banggood, Shelly, itd.Protoncek je napisal/-a:Razen, če greš to sam delat…
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost