Nisi edini - čez palec, na forumu nas je vsaj pol takih.S51VC je napisal/-a:Sem prepričan, ko se "pogajam" za pravilni odgovor vidim, da bi na izpitu pogrnil.
Kroko je napisal/-a:Se pravi, če ne znaš CPP, potem so vprašanja neumna?
Jaz sem naredil eno napako - Andrejev križ je 3m od proge in ne 0m, kot sem jaz odgovoril.
MarkoM je napisal/-a:Če nisi "nadodlan" boš zagotovo nekje mimo vsekal.
Aja,... sem šele zdaj dojel.VolkD je napisal/-a:No za tovor na strehi avtomobila, ki sme gledati največ 1,5m dlje kot je dolgo vozilo sem odkljukal 1m. To je manj nevarno od dovoljenega, a sem vseeno padel.
Ne, ni parkiranje.MarkoM je napisal/-a:Saj sem potem skapiral, da očitno mislijo na parkiranje. Če pogledaš odgovore: ali ni kratek opravek tudi to, da naložiš tovor?
Carko je napisal/-a:Zakon loči med ustavljanjem in parkiranjem, prav tako imaš prometna znaka "prepovedano parkiranje" in "prepovedano ustavljanje in parkiranje".
71. ustavljanje je prehod vozila iz gibanja v mirujoče stanje;
72. parkiranje je prekinitev vožnje iz katerega koli vzroka, razen ustavitve vozila ali prekinitve vožnje zaradi tega, da se je vozilo izognilo prometni nesreči ali ker je voznik ravnal skladno s prometnimi pravili;
46. »ustavitev« je vsaka prekinitev vožnje za toliko časa, kot je potrebno, da vstopijo ali izstopijo potniki ali da se naloži oziroma razloži tovor ali odpravi okvara na vozilu;
47. »ustavljanje« je prehod vozila iz gibanja v mirujoče stanje;
24. »parkiranje« je prekinitev vožnje iz katerega koli vzroka, razen ustavitve vozila ali prekinitve vožnje zaradi tega, da se je vozilo izognilo prometni nesreči ali ker je voznik ravnal v skladu s prometnimi pravili;
Oboje je pomembno. Da je nekaj bolj pomembno od drugega, ne pomeni, da je drugo zaradi tega nepomembno.dosti bolj pomembno je, KDO ima v križišču prednost kot pa koliko pof**anih metrov pred prehodom stoji en pof**an znak!
»ustavitev« je vsaka prekinitev vožnje za toliko časa, kot je potrebno, da vstopijo ali izstopijo potniki ali da se naloži oziroma razloži tovor ali odpravi okvara na vozilu;
In ja, zdi se mi pomembno vedeti koliko prej so znaki postavljeni.
A bejž no - jaz sem rešil enega, ugotovil bedarijo in nehal reševat.MarkoM je napisal/-a:Te pa potegnejo ti testi, da padeš not in težko nehaš reševati.
Vrni se na Nasveti za študente in dijake
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost