Lepo da se trudiš, HVALA za tvoje prizadevanje, da bi se morda nekoč le zgodile spremembe.
Ko sem odprl dopis... ŠOK

če je to pismo, ki naj bi oblikovno zgledalo kot en resen uraden dopis, glede na prejemnike, se krepko motiš, mene ni pritegnilo, egoistične korumpirane politike še vsaj 1000x manj. Žal je tako, da ni pomembna samo vsebina, prva stran naj bo po videzu taka, da zgleda tako kot mora biti in da naslovnika pritegne, da bo bral naprej. No, jaz sem vseeno prebral in se strinjam z napisanim, bojim se le, da je ali bo, naletelo na gluha ušesa, pri naših dveh zagotovo, pri lajdri Urški še veliko bolj, njej dol visi za kaj takega. Nekaj malega upanja za NPM vseeno imam (čeprav jo ne maram, ni moja predsednica), da bi morda prisluhnila, če bi jo v prvi sekundi pismo pritegnilo, če bi sploh prišlo do nje.
V politiki je tako, da ne moreš preskočiti hiearhične lestvice, greš lepo po vrsti, raziskati in poiskati moraš vplivne ljudi, preko katerih bi uspešno dostavil pismo naslovniku. Morda bi pomagalo tudi to, da vztrajaš z objavami v javnosti, na blogu, vlogu, ponudi se nekaterim vlogerjem, vplivnikom, ki tudi sicer delajo intervjuje s politiki, vplivnimi osebami, ...
Manjka ti znanja in veščin komunikacije v politiki, ker si iskreno srčen kot učitelj, veš kakšno je tvoje poslanstvo... v politiki je pa včasih treba biti tudi pokvarjen, predvsem preračunljiv, ... tako je, žal, težko je, da bodo egoisti pri koritu prisluhnili, ker jim je popolnoma vseeno, važno je, da je v Kopru nova MF brez prfoksov

in le kdo se bo vpisal na študij za dohtarja, če se je levičarska banda spravila nanje... bodo študirali na račun države in potem odšli delat v tujino.
Kdor bi rad pomagal na tem področju, naj gre marca volit in voli PRAVO (desno) smer. Naredimo to deželo spet slovensko, ker tukaj je SLOVENIJA !!! Tokrat imamo morda še zadnjo možnost, da se končno osamosvojimo. Naj volilna pravica postane dolžnost !
Vem, da na forumu ne bomo o politiki, ampak tole, kar se dogaja zadnja leta ni za nikamor, ne smemo ostati ravnodušni.