ze nekaj casa opazam dolocene reci v okolici in okrog pa nikoli nisem upal prasat na inspektoratu za delo oziroma Financnemu uradu.
Kako je z tem delom na crno. Opazam ljudi posebno tujce kako lepo delajo popoldne okrog in okrog za 25 evrov na uro, v sluzbi pa nic od nic. Pac zanima me ker ce prav razumem, ce zelis nabrati denar da si kupiš stanovanje je to nemogoce zaradi dohodnine, torej ce prav razumem mores krast. Poznam primere ko imajo inspektorja za soseda, podkupovanje itd,... ampak najbolj zanimivo mi je to, kako se tujcem daje stanovanja kjuub temu da so na drogi, ampak da bi pa zasluzil za stanovanje je pa po mojem mnenju nemogoce. Pac zanima me kako vi slovenci sluzte dnar. Ker ce sem jaz tole pravilno ocenil, pa nocem nikogar zalit, ker pac po naravi nisem tak. Ja ne poznam slovenca da ne krade izkoprisca ali da ima suzne ki mu delajo da ima denar. Ne vem gledam hise in stanovanja za tak denar da bi se najraje izselil iz te drzave. Ampak pazi,.. vsi so polni dnarja, kot opazam,.. kle v slovniji se dela reveza pol pa pocitnice da tece od mize,... . Sem govoril tudi z parimi gradbinci, pa vsi pravjo da se dela na polno vse na kuverte nobenih racunov nic.
Pac ne vem,.. zanima me ker semmal zmeden, al grem naslednjic v merkur po zarnico ali pajser,...
Hvala za vasa mnenja in vpoglede, ce je kaj anrobe z tem vprasanjem prosim izbrisite. Se mi pa zdi da ne bo nobenega odgovora.
Mislim kak bos napraskal 500 000 za majhno bajto pazi majhno,..

lp