valter je napisal/-a:Ko bom velik , bom imel tako urno postavko...
Sedaj pa nagradno vprašanje : Kaj je serviser prvo vprašal , ko je prišel do stroja ?
Nagrada... ena cikorija pri Darkotu...
Ja v redu, pa tistega PC-ja prinesi, ga bomo dali na prafaktorje.valter je napisal/-a:Darko zgleda da boš kar meni skuhal projo -noben ni niti poizkusil odgovoriti na nagradno vprašanje...
Mislim, da je velikokrat tako, da jim niti ne pustijo, da bi kaj počeli po svoje.valter je napisal/-a:Darko zgleda da boš kar meni skuhal projo -noben ni niti poizkusil odgovoriti na nagradno vprašanje...
Torej odgovor.....
Kje lahko priključi polnilec za telefon (seveda najbljižje stroju) ???![]()
In potem ... Ma niti glavnega stikala ON/OFF ni našel da ni vprašal v fabriko....
Ne moreš verjeti da je bila urna postavka za mehanika , ki se je v poklicno šolo samo upisal.
Vse ampak vse je teklo preko telefona .... pritisni F4 potem escape .... pomeri napetost na žici Z234.....a gori lučka na releju AB111...
Na koncu je fabrika laserjev crknila in so živeli le od servisiranja....
Prišli so ponavadi v treh, ene dva dni nabivali ure in dostikrat sem potem za njimi jaz kako zaščito brikal....
To zahodno tehnologijo je treba kar študirati , da se ti vsaj sanja kako sploh še teče.
Pa to ni bilo samo pri Prima Power..isto Salvanini ...Bema...... Da ne naštevam.
Toliko o strokovnosti..
Našo fabriko (Bivši Kras Metal) so kupili Talijani...potem so njih kupili eni drugi talijani pa potem še njih spet eni drugi.....
Da ne dolgočasim ma kako sploh to teče...pa ne se čudit kitajcem da .....
VolkD je napisal/-a:Ja v redu, pa tistega PC-ja prinesi, ga bomo dali na prafaktorje.valter je napisal/-a:Darko zgleda da boš kar meni skuhal projo -noben ni niti poizkusil odgovoriti na nagradno vprašanje...
Vrni se na Nasveti za študente in dijake
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost