Seveda je vse odvisno od količin materiala, ki ga imate na razpolago. No pa ne čisto vse, a kljub velikim količinam so predali preveliki in jih je potrebno na nek način razdeliti. Razen predalov, ki sem jih imel že poprej sem si v Bauhausu omislil predalnike z desetimi predali. Prostor v teh predalih je bilo treba nekako razdeliti na manjše dela. Kakršne koli plastične škatle, ki jih lahko kupimo so se mi zdele nerodne, za povrh pa še (pre)drage. Zato sem poiskal 3Dp rešitev.
IMG_20250110_215222.jpg
Škatla je narejena tako, da lahko dam eno v drugo, torej konusno. Pri tem zgornja škatla tvori pokrov na spodnji. Tudi prenašanje več škatel postane na ta način lažje.
Razen tega, da sem škatle natisnil v razno raznih barvah (ki lahko kaj pomenijo - ali pa ne

) sem porabil tudi vse ostanke plastike in tako dobil tudi pisane škatlice. Pazil sem le, da sem štukal z enakim tipom plastike. Pri tem se nisem prav mnogo mučil z menjavo, ampak sem lepo v extruder dal novo žico, takoj, ko je prejšnjo pojedlo. G-koda je namreč narejena tako, da je retraction kar se da majhen. Tudi sicer se na razdalji bovdna na izdelku v tem primeru pozna nekaj nitk, ko pa jih lahko z olfa nožem odstranimo.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo bolečine, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijowww.S5tech.net