Vse kar me zanima je višina neto plače.
Torej tega kar prinesete ob mesecu domov
Če ste zapravili vnaprej ( kredit) potem tega ob plači ni v denarnici.
temveč koliko denarja v nekem mesecu lahko zapravi !
mujo je napisal/-a:= neto + dodatki - krediti + limit na kreditni + novi krediti
Če te zanima koliko denarja lahko nekdo v mesecu zapravi potem bi bilo še smiselno odšteti vse ostale življenjske stroške (zavarovanja, najemnine, ...). Ampak potem ne vem kaj se s tem primerja.
A si ti resen ? To anketo sem dal gor jaz. Ker me zanima kakšna je "povprečna" plača v tej branži. Imam namreč podobno anketo izpred časov, ko sem moral v prisilno penzijo.laurin je napisal/-a:Kdo je naročil to anketo-FURS?
BotSub je napisal/-a:Jaz imam prenizko...![]()
A je še kdo tak?
s53kp je napisal/-a:Ko me je pred leti obiskal kolega ...
BraneZ je napisal/-a:Jaz pa sploh nimam plače, ampak ...
BraneZ je napisal/-a:Josip, ne govorim o Grdoviću, govorim o sebi!
BraneZ je napisal/-a:Mene policaji in ostalo ne bodo vzeli na zob, sem pobegnil v tujino.
laurin je napisal/-a:NO, sem mislil da bo to razumljeno kot šala.
Glede pokojnin pa: saj pa ja imate neumornega borca za penzije- Karl Večni (po Mladini)- in to že tudi ohoho let.
Tako da ne vem čemu strah.
Pa naj to ne bo tudi razumljeno preveč resno...
BotSub je napisal/-a:Jaz imam prenizko...![]()
A je še kdo tak?
Kredit ne šteje, to je del plače. S tem delom si si samo vnaprej nekaj privoščil.SimonS je napisal/-a:Waw po anketi vidim, da ni tako slabo stanje pri nas. Jaz sem zaradi kredita v spodnjem rangu lestvice
VolkD je napisal/-a:.... Če ste zapravili vnaprej ( kredit) potem tega ob plači ni v denarnici.
Ne ugotavljam torej koliko je kdo za kaj plačan, temveč koliko denarja v nekem mesecu lahko zapravi !
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost