Moderator: Proteus
gumby je napisal/-a:Folk še kar TV gleda? Svašta...
gumby je napisal/-a:Folk še kar TV gleda? Svašta...
ivor je napisal/-a:Sinoči se je zgodil čudež. Slovenija gre naprej!
Protoncek je napisal/-a:Za ta miljon, ki bo šel za tole bi naredili... ufff... kakšen program... (no, ne naši nesposobneži...)
Protoncek je napisal/-a:No, no...pretiravat pa spet ni treba. Pesem je pogojno poslušljiva, pod pogojem, da ju nikoli nisi videl peti. Ko to enkrat VIDIŠ, pa vidiš, da nimata dosti pojma o samem petju, sama izvedba je katastrofa.
OK, okusi so različni, a v krogih, kjer se jaz gibam so nenavadno podobni: vsi s(m)o enotnega mnenja da je pesem in izvedba za zaspat. Da ne bo pomote...onadva nista toliko kriva kot RTV, ki ima dosti "strokovnjakov" in bi ju MORAL malce podučiti o tem...še tretjič: USTA ODPIRAT da se kaj razloči, kaj sploh poje...pa vsaj 8mm bi se v teh treh minutah lahko premaknila, saj nista bila pribita na oder, madona...
igo je napisal/-a:Lea je bila članice žirije, ki je izmed 100 pesmi izbrala 10 in nato izmed teh 10 še dve finalni, njen mož, zaposlen na RTVSLO, pa je napisal besedilo za njuno družinsko prijateljico Raiven, ki je Lei za nastop v času glasovanja "posodila" plesalno skupino.
Morala bi biti absolutno nevtralna in strokovna, a je bila z obnašanjem, izjavami in osebnimi odnosi do finalistke izbora izrazito pristranska, čemur se pač reče kuhinja.
Ta Jonasova oddaja je tudi za kozlati. Še ena vreča, kamor se steka naših 12,75 eur/mesecs54jp je napisal/-a:Ima to tudi kakšne veze z kuhinjo?
reber je napisal/-a:Ste me sprovocirali... danes sem si ogledal, no, bolj poslušal torkov predizbor evrovizije![]()
Ja v redu, ampak zakaj ga ponavljajo vsako leto ?peterp je napisal/-a:Jaz pa imam novo teorijo o tej zadevi: šlo je za družbeni eksperiment
Ker uporabniki tega še niso opaziliVolkD je napisal/-a:Ja v redu, ampak zakaj ga ponavljajo vsako leto ?peterp je napisal/-a:Jaz pa imam novo teorijo o tej zadevi: šlo je za družbeni eksperiment
S53AL je napisal/-a:Ne vem po koliko časom sem tazadnje gledal ta cirkus. Včeraj pa ene 5 "pesmi" nato sem zaspal pred TV-jem.
Pri meni je bilo enako.S53AL je napisal/-a:Včeraj pa ene 5 "pesmi" nato sem zaspal pred TV-jem.
VolkD je napisal/-a:Zakaj so pa Angleži v taki nemilosti ?
Vrni se na Fotografija, film in umetnost
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost