Protoncek je napisal/-a:Kje pa si kupil tiste "cvinge"? To so tiste, ki jih natakneš na (vodovodno) cev, kajne?
arksi je napisal/-a:Taveliki predaliki v Leclercu takoj, ko prideš skozi vhodne bokse desno do stene, Tam, ko je "tone" plastičnih škatel za shranjevanje.
DomenV je napisal/-a:arksi je napisal/-a:Taveliki predaliki v Leclercu takoj, ko prideš skozi vhodne bokse desno do stene, Tam, ko je "tone" plastičnih škatel za shranjevanje.
Kdaj si pa to nabavljal? Imam že enega takega, pa bi imel še vsaj enega, pa ga zdaj že parkrat ni bilo, ko sem bil tam.
DomenV je napisal/-a:arksi je napisal/-a:Taveliki predaliki v Leclercu takoj, ko prideš skozi vhodne bokse desno do stene, Tam, ko je "tone" plastičnih škatel za shranjevanje.
Kdaj si pa to nabavljal? Imam že enega takega, pa bi imel še vsaj enega, pa ga zdaj že parkrat ni bilo, ko sem bil tam.
Marholt je napisal/-a:Meni se ta predalnik ni obnesel. Plastika se je toliko posedla, da spodnjih predalov več nisem mogel prav odpirati in sem jih polomil.
Ne trese se okolica ampak jaz, ker se smejim.zanka je napisal/-a:Zanimivo se trese okolica (levo zgoraj ...)
O je je, s strojem dela sin in sesalec drži njegovo dekle. In to ni bilo ne prvič in ne slučajno. Pa jo najdeš tudi na žagi in še kje drugje, ne le pri sesalcu.Saso je napisal/-a:Kdo ti pa sesalec drži?
Res da je sesalec za v ženske roke, samo v hobi delavnici je malo takih.
VolkD je napisal/-a:En stroj več v delavnici.
Hvala za idejo.Marholt je napisal/-a:Pod to zadnjo polico si lahko za te kljupice daš palico, da jih lahko gor obesiš. Meni se obnese.
arksi je napisal/-a:DomenV je napisal/-a:arksi je napisal/-a:Taveliki predaliki v Leclercu takoj, ko prideš skozi vhodne bokse desno do stene, Tam, ko je "tone" plastičnih škatel za shranjevanje.
Nabavil sem ene pol leta nazaj. Mogoče je tale enak temu iz LeclercaMarholt je napisal/-a:Meni se ta predalnik ni obnesel. Plastika se je toliko posedla, da spodnjih predalov več nisem mogel prav odpirati in sem jih polomil.
Ja, prav mogoče, ampak si moral v njem imeti kaj bolj težkega. Za kondenzatorje, upore in druge elektronske komponente bo meda zdržal.
eldi2011 je napisal/-a:Nekako ne gre tole skupaj. Ko bo pa malo pobliskalo bo jok in stok.
Zakaj nebi ?Protoncek je napisal/-a:Wifi (antena) tako blizu ozemljitve? Pa to dela?
s54mtb je napisal/-a:Jaz nimam tako univerzalne postavitve (ni ravno prostora na pretek), imam pa zato omaro za vso IT inštalacijo višine 90cm. Upam, da bo dovolj
Za na (premične) police pod stropom si bom dal izdelat kartonske škatle po meri. Tam bo skladišče za material, stare projekte, redko rabljeno opremo, ... Dal bom delat:
420x350mm, višine 120mm
420x350mm, višine 250mm
Če komu ustreza mi sporočite če bi komu prišlo prav taka dimenzija, pa dodam k naročilu. Cena je ugodna. Ko dobim ponudbo, bom sporočil. So pa take škatle ponavadi kak eur, dva... po kosu.
eldi2011 je napisal/-a:s54mtb je napisal/-a:Jaz nimam tako univerzalne postavitve (ni ravno prostora na pretek), imam pa zato omaro za vso IT inštalacijo višine 90cm. Upam, da bo dovolj
Za na (premične) police pod stropom si bom dal izdelat kartonske škatle po meri. Tam bo skladišče za material, stare projekte, redko rabljeno opremo, ... Dal bom delat:
420x350mm, višine 120mm
420x350mm, višine 250mm
Če komu ustreza mi sporočite če bi komu prišlo prav taka dimenzija, pa dodam k naročilu. Cena je ugodna. Ko dobim ponudbo, bom sporočil. So pa take škatle ponavadi kak eur, dva... po kosu.
Jaz sem nabavil kar paleto gajbic za meso od AUER Packaging. 55 gajb 60x40x20 po neto 6,17€ z dostavo.
Super je, ker lahko eno zložiš v drugo. Sem imel prej kartonske škatle...
Vrni se na Delovna soba, delavnica, garaža, ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost