airwolf je napisal/-a:Vsekakor.
Težava je da se danes znanja in dela ne ceni ravno.
Prav tako je marsikateri serviser (pooblaščeni) le še menjevalec modulov.
Vsekakor to niso vsi, ker poznam veliko ljudi ki so mojstri posla.
airwolf je napisal/-a:Vgradnja v avto mora biti narejena po predpisih in tudi vpisana v homologacijski karton...
ignis je napisal/-a:airwolf je napisal/-a:Vgradnja v avto mora biti narejena po predpisih in tudi vpisana v homologacijski karton...
"vpisana v homologacijski karton" - dodatni strošek verjetno?
ignis je napisal/-a:"biti narejena po predpisih" to določi(predpiše) proizvajalec vozila ali ...?
ignis je napisal/-a:ko gledam dostavna in servisna vozila,
kako "nametani" so, kot da so stvari nasuli iz elevatorja,
ko pa daš not lepe in urejene kaslece pa "po predpisih" ...
Srečno in uspešno naj ti bo !
luccabrassi je napisal/-a:jaz sem samo led žarnice vpisal v homologacijo ki so odobrene s strani EU , sem porabil denar za ''pooblaščeno osebo za montažo '' , 2 uri na leskovškovi na AMZS , pa še pol ure jebanja s kočevskimi na tehničnem pregledu ( ker sem ga dol začel sem ga moral dol zaključit )
tako da.... veliko sreče
PS: ironija ....pa poklicno testiram inn homologiram led svetila za avtomobile , ti ki so potrjevali pa zares niso imeli pojma kaj je sploh važno ...... kot pri vsem v tej naši državi .
S55RU je napisal/-a:To si vgradil samo teh 6 predalov ali je v planu še kaj? Ker mi deluje malo prazno v avtu (glede na tvojo dejavnost, bi pričakoval vsaj kakšno delovno mizo s primežem). Je pa res, da je problem predalnikov, da jih ne moreš odnesti iz avta. Ko se lahko zapelješ do traktorja/stroja že še gre. Ko pa je stroj obstal nekje v gmajni, pa prelagaš v kovčke in preklinjaš. Tako da osebno sem bolj pristaš kovčkov, ne predalov. Primeš in odneseš.
S55RU je napisal/-a:Koliko okvirno te bo ta predelava stala?
S55RU je napisal/-a:Ter, se s to aktivnostjo ukvarjaš profesionalno (zaposlen/s.p. kot serviser strojev), polprofesionalno (popoldanski sp) ali zgolj navdušen amater?
luccabrassi je napisal/-a: pa še pol ure jebanja s kočevskimi na tehničnem pregledu
Vrni se na Delovna soba, delavnica, garaža, ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost