Pred kratkim sem kupil nov varilni aparat ki bo nadomestil in posodobil mojo skromno delavnico. Zato sem pred dnevi odprodal del aparatov (varilnih) nekaj oziroma 2 kom sta še ostala. Tista ne prodajam ker sta industrijska in sta težka za prenašat.
Ta aparat je bil nabavljen v sklopu posodobitve sinove delavnice, sam je ravno tako v fazi opremljanja delavnice in posodobitve opreme.
O tem aparatu ki je bil samo razpakiran ne vem povedati kaj več recenzije poznam ravno tako njegovo uporabnost. Za moje potrebe bo zadostoval, je pa aparat v kombinaciji za varjenje z elektrodami-- polnjeno varilno žico-ta dva dodatka sta priložena in pa TIG kateri pa ni priložen bom ga pa nabavil.
LASTNOSTI
Synergic MIG-zagotavlja komunikacijo med virom energije, podajalnikom in pištolo. Enostavno delo z novimi varilci ali uporabniki. Hitrost podajanja žice, napetost se bo samodejno spremenila pri prilagajanju amperaže, napetost je mogoče zmanjšati od -5V do 5V.
Varjenje MIG z brezplinskim fluksom sprosti težko premikanje plinske jeklenke, sprosti nizko učinkovitost paličnih zvarov in odlično deluje z žico s fluksom brez plina.
Amperaža nastavljiva od 30~135 amperov.
Nanesite na 4-palčno žico s fluksnim jedrom D100.
Na voljo LED toplotna zaščita
Vgrajen gorilnik MIG
Izhodna moč do 135 A vam omogoča varjenje mehkega jekla do 5/32" v ploščo.
[Enostaven za uporabo] Samodejno spremenite napetost in hitrost podajanja žice s prilagajanjem toka.
Varnost na prvem mestu: avtomatska kompenzacija nihanj napetosti, zaščita pred prevelikim tokom, zaščita pred preobremenitvijo.
Lahek in prenosljiv: tehta samo 5,2 kg, zato ga je zelo priročno vzeti s seboj kamor koli.