dejko1 je napisal/-a:Za STM mikrokontrolerje nastaja tudi wiki dokumentacija (to je bilo nekaj novega zame), ki namenjena manj bolečemu spoznavanju z mikrokontrolerjem in periferijo (kdor je bral reference manual od npr. TIM periferije bo vedel o čem govorim - pa ta niti ni nevem kako zakomplicirana).
leonk je napisal/-a:Razstavljam mrežo v podjetju kjer sem delal.
Skozi leta sem s temi gradniki sestavljal mrežo podjetja s cca 300 PC-ji in preko 100 strežniki.
LAN in WAN mrežo ter povezavami v svet.
No tole je približno polovica.
L.
VolkD je napisal/-a:Hmmm,... zanimivi bordi. Tole bi pa imel.
kakšna pa je dobra cena ?s54mtb je napisal/-a:VolkD je napisal/-a:Hmmm,... zanimivi bordi. Tole bi pa imel.
Hja, za dobro ceno se komot zmenimo.
s54mtb je napisal/-a:Malo diši na “NBP” vezja. Samo za kamionarje niso ravno M2 vijaki haha.
sYsop je napisal/-a:s54mtb je napisal/-a:Malo diši na “NBP” vezja. Samo za kamionarje niso ravno M2 vijaki haha.
a bo Rimac delal tudi kamione ?ali ostaja pri Nevera-vatni only ?
Eh, no - pa si uničil specialno funkcionalnost.DusanK je napisal/-a:Zamenjava dvožilnega napajalnega kabla s trožilnim in šuko vtikačem.
kobranka je napisal/-a:Specialno funkcionalnost? Ne razumem? Meni so pa LED gorele ob stiku z neozemljenim spajkalnikom ali pa še slabše umrli segmenti na LCDju. Če je to specialno boh mi pomagej.
valter je napisal/-a:Drugaće si imel pozimi rokoborbo s spakajniki...
mondxxi je napisal/-a:valter je napisal/-a:Drugaće si imel pozimi rokoborbo s spakajniki...
Lahko prosim tole bolj natančno razložiš tistim, ki ne razumemo. Hvala
No ja,... nekaj je. A ti dam program za vodenje evidece delov ?DusanK je napisal/-a:Počasi zaključujem kanibalizem v letošnjem letu... Nekaj se je pa nabralo.
Ta tvoja omara je kot čoln, vedno premajhna.Pobes je napisal/-a:Že 2 krat sem povečal omaro, pa še vedno ne spravim vsega noter.
Jakey je napisal/-a:Nisem siguren, kaj točno je problem sploh.
Če prav razumem, ko priključiš naglavno svetilko na power bank, ne deluje? (drži?)
S tem, da si priključil zunanjih 5V in spremljal z ampermetrom, je pravi pristop. Jaz bi še dvignil napetost iz 5V na 6V in opazoval tok, sigurno se bo drastično spremenil.
Tvoja lampa je 5W (koliko sem uspel videt iz slike). Pri 0.8A je že praktično na nazivni moči, in je to to kar je za pričakovati iz nje.
zgleda bakelitni oziroma kakorkoli se že reče materialu iz katerega so vtikači, ki ob padcu na trda tla počijo ali se razbijejo. Če še imajo na kakšni firmi "navadne" 3-fazne vtikače, težko najdeš kakšnega ki ni počen. Ali je ta konkretni, 1-f, na tvoji sliki kaj boljši?DusanK je napisal/-a:šuko vtikačem.
Zelo podobno zadevo sem že počel (tex). Dosti dela, videti pa ni kaj. Popoldan gre v pozen večer preden kaj poštimaš.koala33 je napisal/-a:Za zaključek leta se dajem s temle.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost